Esra Balamir'in ölümden döndüğü anları Demet Akalın paylaştı! Canımızı zor kurtardık

Esra Balamir'in ölümden döndüğü anları Demet Akalın paylaştı! Canımızı zor kurtardık

Şarkıcı ve model Esra Balamir'in bir doğum günü partisi için bindiği tekne bir anda alev aldı. Ünlü isim yanan tekneden son anda kurtuldu.

Yangından zor kurtulan Balamir, "Tekne çılgınca yanarken çaresizce izledik. Tüm eşyalarımız da içinde yok oldu" şeklinde açıklama yaptı.

18858333-728xauto.webp

Demet Akalın'la olan yakın dostluğuyla da tanınan Esra Balamir, Datça'ya tatil için gitti. Ünlü isim, bir arkadaşının teknesinde düzenlenen doğum günü partisine katıldı.

640xauto.webp

TEKNE BİR ANDA ALEV ALDI

Birdenbire tekne alevler içinde kaldı ve partiye katılan herkes korku dolu anlar yaşadı. Balamir ve arkadaşları, ölümden döndü. Bu olay sonrasında Demet Akalın da yanmış tekne fotoğrafını paylaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

yy.jpg

“ZOR KURTARDIK KENDİMİZİ

Esra Balamir, tekne yangını sonrasında yaptığı açıklamada, "Motor bölmesinden dumanlar yükseldi. Hemen yan tekneden yardıma geldiler. Zor kurtardık kendimizi. Teknenin çılgınca yanışını çaresizce izledik. Tüm eşyalarımız da içinde kül oldu" dedi.

ESRA BALAMİR KİMDİR

Esra Balamir, 7 Eylül 1975'te Adana'da dünyaya geldi. Başlangıçta Kral TV'de vj olarak kariyerine adım atan Balamir, daha sonra farklı bir kanalda kendi programını sunmaya başladı.

İlk televizyon dizisini Şafak Sezer ile birlikte çeken Balamir, "Böyle mi Olacak", "Kabere Kabere" ve "Reyting Hamdi" gibi dizilerde de rol aldı. Aynı yıl içinde bir müzik programında sunuculuk da yaptı. Daha sonra bir dizi magazin programında da yer alarak, model, şarkıcı ve televizyon sunucusu olarak kariyerine devam etti.

İlgili Haberler