Ev sahibi Pucca'nın arkasında bıraktığı enkazı paylaştı! Pasaklılığı adet edinmiş

Ev sahibi Pucca'nın arkasında bıraktığı enkazı paylaştı! Pasaklılığı adet edinmiş

Geçtiğimiz şubat ayında ev sahibi, Pucca'nın 16 aydır kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etmişti. Şimdi ise Pucca evden çıktı ve ev sahibi, arkasında bıraktığı enkazı sosyal medyada paylaştı.

Gerçek adı Selen Pınar Işık olan ve Pucca adıyla tanınan fenomen, blog yazıları, kitapları ve sosyal medya paylaşımları ile geniş bir hayran kitlesi edindi. Bir dönem eşi Serhat Osman Karagöz ile yaşadığı çalkantılı ilişkisi, evliliği ve boşanmasıyla gündemden düşmeyen Pucca, 2017'de oğlu Batı'yı dünyaya getirdi ve eski eşiyle dost kalmaya çalıştı.

huju.jpg

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Özel hayatının yanı sıra, çeşitli sebeplerle açılan davalarla da mücadele eden Pucca, bir dönem erkeklere hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı. Bu dava kapansa da diğer davalar devam etti. Oğlu Batı ise ciddi bir kaza atlattı. Eski eşi Serhat Osman Karagöz, bir sosyal medya olayı nedeniyle cezaevine girdi.

bcfd2fa1-zwsqfqcchft33zvhuuua.png

16 AYDIR KİRA ÖDEMEDİĞİ VE EVE ZARAR VERDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz şubat ayında Pucca'nın ev sahibi Jale Tuncer, sosyal medyada Pucca'nın 16 aydır kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti. Pucca, eve zarar verdiği iddialarını reddetse de kira ödemediğini kabul etti. Bir süre önce rehabilitasyon süreci geçiren Pucca, sonunda evden çıkarıldı ve ev sahibi ile olan davası sona erdi.

cerilevis-304374.jpg

PUCCA'NIN ARKASINDA BIRAKTIĞI HASAR ORTAYA ÇIKTI

Ancak olaylar burada bitmedi. Ev sahibi Jale Tuncer, Pucca'nın çıktığı evin durumunu yine sosyal medyada paylaştı ve ünlü fenomenin arkasında bıraktığı hasarı sitemkar ifadelerle gözler önüne serdi.

Pucca'nın ev sahibi Jale Tuncer, "Çok sevgili @PuCCaa ‘dan geriye kalanlar. Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum. Fotoğrafların ve videoların, evime verdiği zararların hepsini burada paylaşacağım! ifadelerini kullanarak sitem etti.

gor23yaw8aa0sej.jpg

NE OLMUŞTU

"Pucca" takma adıyla tanınan Selen Pınar Işık, ev sahibi Jale Tuncer ile yaşadığı kira anlaşmazlığıyla gündeme gelmişti. Tuncer, Pucca'nın 16 aydır kira ödemediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu.

Pucca ise konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı.

yy.jpg

Fenomen, ekonomik zorluklar nedeniyle kira ödemekte güçlük çektiğini ve "Hem ev sahipleri hem de kiracılar mağdur" olduğunu dile getirmişti. Ayrıca, yaşadığı zorlu süreçleri takipçilerinin bildiğini vurgulamıştı.

65c5e7c916765966-w1200xh1200.jpg

Pucca, oğlunun başına gelen talihsiz bir kaza sonrası ekonomik sıkıntıların daha da arttığını ve bu zor günlerin arkasına sığınmak istemediğini ifade etmişti. Öte yandan, ev sahibi Jale Tuncer'in iddialarını kabul etmediğini ve kiralık evden çıkarılma sürecinin devam ettiğini de belirtmişti.

176053.jpg

“YAŞADIĞI TRAVMALARIN CEZASINI EVİME KESTİ”

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal da, Pucca'nın uzun bir süre kiracısı olduğunu belirterek, evini mahvettiğini ve yaşadığı tüm travmaların cezasını evine kestiğini ifade etmişti. Aylarca kira ödemediğini ve habersiz bir şekilde evi terk ettiğini söylemişti.

frf.jpg

İlgili Haberler