Fatih Altaylı resmen hissetmiş! Hülya Avşar hakkında nokta atışı yaptı

Fatih Altaylı resmen hissetmiş!  Hülya Avşar hakkında nokta atışı yaptı

Hülya Avşar'ın Meryem Uzerli'ye yönelik sözleri gündemde yer alırken, Fatih Altaylı'nın güzel oyuncuya yaptığı iltifat dikkat çekti. Altaylı'nın Uzerli'nin başına gelecekleri adeta önceden hissetmiş

Meryem Uzerli, Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Avşar, güzel oyuncuya özel hayatıyla ilgili sorduğu sorularla tepkilere neden oldu. "Ru" dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli, aynı gün birçok röportaj gerçekleştirdi.

640xauto-001.webp

Fatih Altaylı, Uzerli'nin kendisinden sonra Hülya Avşar'ın programına katılacağını duyunca yorum yapmaktan kendini alamadı. Altaylı'nın bu sözleri duyanlar, "Adam resmen hissetmiş", "Kadının başına gelecekleri önceden görmüş" yorumlarını yaptı.

KISKANÇLIKTAN ÇATLAYACAK SENİ GÖRÜNCE

Altaylı, "Televizyonda göründüğünden 20 kat falan daha güzel ve 15 yaş daha gençsin" dedikten sonra, "Benden sonra Hülya Avşar’a gideceksin, kıskançlıktan çatlayacak seni görünce" diyerek gündem yarattı.

640xauto-002.webp

NE OLMUŞTU

'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli, yeni dizisi "Ru"da yer aldığı cesur sahnelerle yine dikkatleri üzerine çekmişti. Hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla öne çıkan Uzerli, "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli YouTube programına konuk olmuştu.

Avşar, Uzerli'ye "Neden seninle evlenmediler?" diye sordu. Bu soru sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

o.jpg

Kısa bir şaşkınlık yaşayan Uzerli, her zamanki kibarlığıyla durumu toparlayarak cevap verdi. "Bazen hayat seni yaşar, bazen sen hayatı yaşarsın. Bir dönem hayat beni yaşadı. Bana göre en önemli şey, hataları bilmeyerek yapmak" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

yy-001.jpg

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Sarah Uzerli, 12 Ağustos 1983'te Almanya'nın Hessen eyaletindeki Kassel şehrinde doğdu. Babası Hüseyin Türk, annesi Ursula ise Alman olan Uzerli, ilerleyen yıllarda Hamburg'a taşınarak Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Dört kardeşten biri olan Uzerli, Almanya'da birçok dizi ve filmde rol aldı. Anadil olarak Almanca ve Türkçe konuşan oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor.