Fatih Portakal yeni sezonda nerede olacak?

Fatih Portakal yeni sezonda nerede olacak?

Sözcü TV ile sözleşmesi 14 Haziran'da bitecek olan Fatih Portakal anlaşmayı duyurdu. Portakal yeni sezonda devam edeceği adres için imza attı.

Sözcü TV ana haber bültenini sunan ünlü gazeteci Fatih Portakal, 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan sözleşmesinin yenilendiğini açıkladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birçok televizyon yüzü ekranlara veda ederken, Portakal'dan sürpriz bir açıklama geldi.

'EKRANDA GÖRMEDİNİZDE BİLİN Kİ...

Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Sözcü TV ile yeni bir anlaşmaya vardığını belirtti.

Görüşmelerin erken başlayıp hızlıca sonuçlandığını ifade eden Portakal, "Bir sezonu daha noktalamaya az kaldı. Yenisine merhaba... Bu kez görüşmeler erken başladı, çabuk bitti. İmzayı attım, gelecek sezon yine ve yeniden @sozcutelevizyonu'ndayım... Ekranda görmediğinizde bilin ki kovulmadım, geri geleceğim. Hayırlı olsun" dedi.

imzaa.jpg

Portakal, 1 Mart 2023 tarihinde yayın hayatına başlayan Sözcü TV ile ilk olarak 3 aylık bir sözleşme imzalamış ve sezon bitene kadar ana haber bültenlerini sunmuştu. 30 Haziran 2023 tarihinde ekranlara veda etmesi üzerine kovulduğu iddiaları gündeme gelmiş, ancak yaz aylarında yapılan görüşmelerin ardından yeni sezonda da Sözcü TV’de izleyicilerle buluşmuştu.

Bu kez sezon bitmeden anlaşma sağlayan taraflar, dedikoduların önüne geçerek Fatih Portakal'ın Sözcü TV'deki yerini korumasını sağladı.