Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç Sadettin Saran'a ne teklif etti? Aziz Yıldırımdan şoke eden hamle

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç Sadettin Saran'a ne teklif etti? Aziz Yıldırımdan şoke eden hamle

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, başkanlık adayları arasında adı geçen Sadettin Saran ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Öte yandan, Aziz Yıldırım'ın da seçim hazırlığı yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile başkan adayları arasında adı geçen Sadettin Saran arasında bir görüşme gerçekleştiği ortaya çıktı. Görüşmenin detaylarıyla ilgili çarpıcı iddialar da gündeme geldi. Bunun yanı sıra, daha önce böyle bir durumu yalanlamış olsa da Aziz Yıldırım'ın da seçim hazırlıkları içinde olduğu konuşuluyor.

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi heyecan dorukta. Başkan Ali Koç ile başkan adayları arasında adı geçen Sadettin Saran arasında başlayan görüşmeler dikkat çekiyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre, ikilinin görüşmesi merakla bekleniyor ve devam ediyor.

zdfg.webp

Ayrıca, Sercan Hamzağlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de yaklaşık 15 dernek başkanı Ali Koç'tan randevu aldı. Başkan Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde pazar günü saat 16.00’da dernek başkanlarıyla bir araya gelecek.

SADETTİN SARAN'A, ALİ KOÇ'TAN TEKLİF!

Görüşmenin detaylarına ilişkin ortaya atılan iddialar büyük ilgi uyandırdı. İddialara göre, Ali Koç'un yeniden başkan olmak istemediği, ancak Aziz Yıldırım'ın da tekrar başkan olmasını istemediği belirtiliyor. Eğer Ali Koç aday olursa, Aziz Yıldırım'ın aday olmayacağı da konuşulan iddialar arasında.

gf.jpg

Caminin çıkarımına göre ise şu senaryo şekilleniyor: Ali Koç, bir dönem daha başkanlık yapacak. Sadettin Saran'a kendi listesine girmeyi teklif edecek ve futbolun sorumluluğunu tamamen Saran'a verecek. Kendisi ise Türk futbolunun temizliği için mücadele edecek.

AZİZ YILDIRIM ADAY OLACAK MI?

Aziz Yıldırım'ın adaylığıyla ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Daha önce aday olacağı haberlerini kesin bir dille yalanlamış olmasına rağmen, Yıldırım'ın seçim için hazırlık yaptığı öğrenildi. Ancak, Yıldırım aday olmazsa bile eski yönetici arkadaşlarından birini destekleyeceği ve onun aday olabileceği belirtildi.

İlgili Haberler