Fergio House için istenen ceza belli oldu. Taksim’in göbeğinde dolar dağıtmışlardı

Fergio House için istenen ceza belli oldu. Taksim’in göbeğinde dolar dağıtmışlardı

Büyükçekmece'de "Fergio House" adı altında kiraladıkları lüks villada partiler düzenleyen gruba yönelik soruşturmada, Ferhat G. ve ikiz kardeşi Serhat G. dahil 19 kişi hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Sosyal medya üzerinden "Fergio House" hesaplarından müstehcen paylaşımlar yapan ve Büyükçekmece'de kiraladıkları villada partiler organize eden gruba yönelik soruşturma, Ferhat Günay ve ikiz kardeşi Serhat Günay’ın da aralarında bulunduğu 19 kişi için 3 yıla kadar hapis cezası istendi.

11.jpg

"Fergio House" adını kullanan ve sosyal medyada parti ve etkinliklerini duyuran gruptan 19 kişi, geçen aralık ayında gözaltına alındı. Grubun liderleri olarak kabul edilen Ferhat Günay ve ikiz kardeşi Serhat Günay tutuklandı. Günay kardeşler, grubun tüm organizasyonlarından sorumlu tutuluyor.

Yaklaşık 6 aydır devam eden savcılık soruşturması tamamlandı ve iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 13 sayfalık iddianamesinde, 19 şüphelinin ‘müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek’ suçundan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

c.jpg

‘HAYVANİ HİSLER İÇİN TASMA TAKTILAR’

Savcılık iddianamede, grubun herkese açık hesabında yapılan cinsel içerikli paylaşımların “toplumun genel ahlakına ve edep anlayışına saldırı” niteliğinde olduğunu, bu paylaşımların özellikle çocuklar üzerinde zararlı etkiler bırakabileceğini belirtti. Ayrıca, iddianamede ‘insanlara hayvan tasmaları takılarak hayvani içgüdülerin sergilenmesi amacıyla fantezi kıyafetler ve eşyalar kullanıldığı’ da yer aldı.

3433.jpg

NE OLMUŞTU

Taksim'de dolar saçma olayıyla adlarından söz ettiren ve yaşadıkları lüks evle merak uyandıran Onlyfans içerik üreticileri, kimlikleri açıklanmıştı. Gizemli kimliklerin ortaya çıkmasının ardından, bu kişilerin aslında Onlyfans üzerinde içerik üreten bireyler olduğu anlaşılmıştı.

Dolar saçma eylemleri ve kimliklerinin ifşa edilmesinin ardından, bu kişilerin yaşadığı ev büyük bir ilgi odağı oldu. Ev sahibi, Fergio House isimli bu lüks mülkü tanıtarak, içerisinde bulunan özel odalar ve sıra dışı aksesuarlarla dikkat çekti. En çok şaşırtan detay ise, evin değerinin tam 200 milyon TL olduğunun açıklanmasıydı.

indir-imm9.jpg

Evin içindeki özel odalar, dekorasyon ve genel atmosfer, izleyicileri hayrete düşürdü. Bu gizemli evde yaşayan kişiler, sosyal medyada paylaştıkları tanıtım videoları ve kostümleriyle geniş bir takipçi kitlesi oluşturdu.