Filmlerde bile görülmedi. Aldatıldığını köpeğin o hareketi ele verdi

Filmlerde  bile görülmedi. Aldatıldığını köpeğin o hareketi ele verdi

Köpeğinin nefes alışında zorluk yaşaması üzerine ismi açıklanmayan kadın köpeği veterinere götürünce kocasıyla ilgili gerçeği öğrendi.

İsmini açıklamayan bir kadın köpeğinin nefes alırken zorlanması üzerine onu veterinere götürdü ve kocasının kendisini aldattığını fark etti.

Reddit'te paylaşılan bir gönderide, yeni işinin ilk gününde genç bir veteriner kendisini evli bir çift arasında yaşanan tartışmanın ortasında buldu.

Gönderiyi paylaşan veteriner göre, hasta gelen köpek yavrusunun röntgeninde karnında bir tıkanıklık olduğu belirlendi. Yapılan cerrahi operasyonla köpeğin midesindeki tıkanıklık açıldı.

18950968-728xauto.webp

KÖPEĞİN İÇ ÇAMAŞIRI YUTTUĞU ORTAYA ÇIKTI

26 yaşındaki veteriner, kadına durumu anlatmak için yanına çağırdığında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Çok hasta bir köpek yavrusu getirdiler, röntgen çektik ve bir tıkanıklık gördük. Ameliyat sırasında tıkanıklığın bir tanga olduğunu fark ettik. Bunu kenara koyduk ve sahibini çağırdık. Ne bulduğumuzu açıkladığımızda kadın şaşkınlıkla, 'Tanga mı? Benim tangam yok, hiç tanga kullanmadım!' dedi ve kocasını arayıp ona bağırmaya başladı. Anlaşılan, kocası onu aldatıyormuş ve bu da gizli metresinin iç çamaşırıymış. Ona gerçekten acıyorum” dedi.