Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu. Bakın hangi kanala transfer oldu

Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu. Bakın hangi kanala transfer oldu

CNN Türk’te uzun yıllar özel haber şefi olarak çalışan ve tartışma programları sunan tanınmış televizyoncu Fulya Öztürk, gözlerden uzak bir şekilde başka bir kanala transfer oldu.

Televizyon dünyasının deneyimli muhabiri Fulya Öztürk, yeni bir programla ekranlara geri döndü. CNN Türk’te yıllarca muhabirlik yapan ve son olarak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremleri uzun süre raporlayan Öztürk, artık Kanal D ekranlarında haber sunacak.

fulya-ozturk-hakkinda-flas-karar-h1620285558-1f37e1.jpg

YENİ PROGRAMI BELLİ OLDU

Yeniçağ gazetesindeki köşesinde Mehmet Şahincileroğlu, Fulya Öztürk’ün Kanal D’de "Gün Arası" programını sunacağını duyurdu.

Hafta içi her gün öğle saatlerinde yayınlanacak olan bu program, dünya ve Türkiye’den son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri gibi birçok konuyu kapsayacak.

Fulya Öztürk, bu yeni göreviyle izleyicilere gündemin sıcak gelişmelerini aktarmaya devam edecek.

screenshot-24-s0lv.webp

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, Ocak 1989'da Adana'nın Seyhan ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı. 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı ve üniversiteye başlamasıyla birlikte televizyonculuk kariyerine adım attı. 2007 yılında Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel kariyerine 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi'nde çalışmaya başladı ve 3 yıl boyunca kurgu editörlüğü yaptı. Bu süre zarfında birçok belgesel ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 yılında saha muhabirliğine geçiş yaptı. Fulya Öztürk, çeşitli üniversite ve derneklerden "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" gibi birçok ödül aldı. Ayrıca TEDx'te konuşmacı olarak yer aldı. Fulya Öztürk, 1.68 metre boyundadır ve evli değil.