Futbolcunun eşi Kütahya'da yayalara çarptı!

Futbolcunun eşi Kütahya'da yayalara çarptı!

Kütahya'da yaşanan feci kazada futbolcunun eşi üst geçidin altında yayalara çarptı. Kaza sonucu iki kişi yaralandı.

Kütahya’da üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih (71) ile eşi Yasemen Tokerim (64), otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı.

Saat 20.00 sıralarında Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde meydana gelen kaza, büyük bir endişe yarattı. Abdurrahman Kara Bulvarı’ndan Tren Garı istikametine giden Salih ve Yasemen Tokerim çifti, yaklaşık 3 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmak yerine karayolundan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada Kütahya’dan Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan Tuğba Çolak'ın kullandığı otomobil, yola aniden çıkan yaşlı çifti fark etmedi ve onlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle Salih ve Yasemen Tokerim metrelerce sürüklenerek yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen yaralıların yardımına koştu ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak yaralı çifti Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Polis ekipleri ise olası bir başka kaza ihtimaline karşı güvenlik önlemleri aldı.

Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu 34 yaşındaki futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler