Gazeteci Güneri Cıvaoğlu restoranda düşüp başını çarptı. Apar topar hastaneye kaldırıldı

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu restoranda düşüp başını çarptı. Apar topar hastaneye kaldırıldı

Dün akşam bir restoranda düşerek başını çarpan Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldı. Ambulansla hastaneye götürülen Cıvaoğlu, yoğun bakıma alındı. Cıvaoğlu'nun sağlık durumu merak edilirken, bu sabah yeni bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu, dün akşam gittiği restoranda dengesini kaybederek düştü ve başını çarptı.

GÜNERİ CIVAOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU

Bu sabah saatlerinde yoğun bakımdan çıkarılan Cıvaoğlu'nun konuşma ve hafıza fonksiyonlarının etkilenmediği açıklandı. Doktorlar, Cıvaoğlu'nun tedbir amaçlı bir süre daha gözlem altında tutulacağını belirtti.

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR?

30 Temmuz 1939 Ankara doğumlu olan Güneri Cıvaoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim alırken gazetecilik yapmaya başladı. Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak çalıştı.

TRT'nin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında olan Cıvaoğlu, daha sonra Tercüman Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu. Güneş Gazetesi'ni kurucu ortak ve genel yayın yönetmeni olarak kurdu. 1986-1996 yılları arasında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı ve Show TV'nin genel müdürlüğünü üstlendi.

1996'dan sonra Milliyet Gazetesi'nin başyazarı olan Cıvaoğlu, Kanal D'de yorum programı yaptı. "Durum" adlı programı sunan Cıvaoğlu, yine Kanal D'de "Şeffaf Oda" adlı programı hazırlayıp sundu. 2013 yılında TV8'e geçen ve üç yıl bu kanalda çalışan Cıvaoğlu, Bilgi Üniversitesi'nde İletişim dersleri verdi ve İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat olarak görev yaptı.