Gelinin isteklerini duyunca arkasında bakmadan kaçtı! Kız evi değil sanki FBI

Gelinin isteklerini duyunca arkasında bakmadan kaçtı! Kız evi değil sanki FBI

Kayseri’de bir gelin adayının damat adayından istedikleri duyanları hayrete düşürdü.

Gelinin isteklerini duyunca arkasında bakmadan kaçtı

Sabah'ta yer alan habere göre, damat adayı F.D., N.S.Ç.’ye yılkı atları eşliğinde 68 bin liralık tektaşla evlenme teklif etti. N.S.Ç. söz öncesi damat adayı F.D.’yi bir kafeye çağırdı, isteklerini tek tek sıraladı. Gelin adayı “Söz kesiminde kahve fincanı içerisinde sıfır bayan otomobili anahtarı isterim, 200 bin liralık bir yüzük daha isterim” dedi.

Kayserili damat adayı, kız tarafının isteklerini duyunca evlenmekten vazgeçti

F.D; "Benden düğünden önce kendisine 3+1 ev almamı istediler. Ayrıca 30 adet Adana burması bilezik şartını da koştular. Bu istekler nereden baksanız 15 milyon lira ediyor. Evin içerisini döşenmesine kadar her şeyi düşünmüşler. En pahalı eşyalarla evi döşemem istendi. Birde dünyaca ünlü bir telefon markasının son çıkan modelini gelin adayına almam istendi" dedi.

Gelin adayının babasının yaşadığı ilçeye gelerek hakkında araştırma yaptığını belirten F.D. başına gelenleri şöyle anlattı: Gelin adayının babası Kayseri'deki Hacılar Belediyesi'ne geliyor. Belediyenin emlak müdürlüğünden üzerime kayıtlı ev arsa ve tarlaların listesini çıkartıyor. Ayrıca mahallemize gelip kapı kapı gezerek benim hakkımda bilgi topluyor. Bunlar sanki kız evi değil istihbarat dairesi. Baba bu işlemi yaptıktan sonra bizim evlenmemize onay veriyor.