Gerçek öldükten sonra ortaya çıktı! Ünlü şarkıcı oğlunun cesedini 2 ay evde saklamış

Gerçek öldükten sonra ortaya çıktı! Ünlü şarkıcı oğlunun cesedini 2 ay evde saklamış

Yakın zamanda hayatını kaybeden dünyaca ünlü sanatçı Lisa Marie Presley'in ölen oğlunun 2 ay evde sakladığı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı oğlunun cesedini 2 ay evde saklamış

Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley, geçirdiği kilo verme ameliyatının komplikasyonları nedeniyle 54 yaşında hayatını kaybetti.

Lisa Marie'nin oğlu Benjamin ise 2020 yılında intihar etti. Lisa Marie Presley'in ölümünün ardından ortaya çıkan skandal herkesi korkuttu. Lisa Marie Presley'in ölmeden önce yazdığı kitabındaki itiraf, tüyler ürpertti.

Lisa Marie Presley Would Take 80 Pills During Her Opioid Addiction

Presley'in ölmeden önce yazdığı kitabında, hayatını kaybeden oğlunun cansız bedenini 2 ay boyunca evinde sakladığını itiraf ettiği ortaya çıktı.

Presley'nin anı kitabında yer alan bilgiye göre, intihar eden 27 yaşındaki oğlu Benjamin Keough'un cenazesi, cenaze töreni düzenlenmeden önce iki ay boyunca evde kaldı.

Lisa Marie Presley kept son on ice for two months before funeral, new memoir reveals | Ents & Arts News | Sky News

Oğlu Benjamin Keough'un ölümünden sonra perişan olduğunu belirten Lisa Marie, kitabında çocukları Riley ve ikiz kızları Harper ve Finley Lockwood için hayatta kalmak adına kendini "savaşmaya" zorlamak zorunda kaldığını belirtti.

Kitaba göre, Kaliforniya'da bir cesedin ne zaman gömüleceğine dair bir yasa bulunmadığından Benjamin kuru buzda tutuldu.

Presley oğlunun cansız bedenini evinde tutmasını kitabında şu şekilde aktardı: "Sanırım başka birinin oğlunun orada olması herkesin ödünü koparırdı. Ama ben korkmam.

54 yaşında ölen Lisa Marie Presley'in fırtınalı hayatı | Independent Türkçe