Gora 4 filminden ilk kareler geldi!

Gora 4 filminden ilk kareler geldi!

Türk komedi sinemasının efsane ismi Cem Yılmaz, G.O.R.A serisinin dördüncü filmiyle hayranlarına müjde verdi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla G.O.R.A 4 Gora'nın çekimlerinin başladığını duyurdu ve heyecan verici iki yeni fotoğraf paylaştı. İşte detaylar...

G.O.R.A'nın dördüncü filmi için çekimler başladı ve yeni görseller paylaşıldı. İşte detaylar...

2004 yılında sinemalarda büyük bir başarı elde eden ve Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Ozan Güven, Özkan Uğur, Özge Özberk, Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi usta oyuncularıyla unutulmaz bir film haline gelen G.O.R.A, hayranlarının gönlünde taht kurmuştu. 20 yılın ardından, Cem Yılmaz hayranlarına sevindirici haber verdi: G.O.R.A'nın devam filmi olan G.O.R.A 4: G.O.R.A, çok yakında Netflix platformunda yayınlanacak.

gora-4-gora-ilk-fotograflar-yayinlandi-1-e1716930546566.jpg

Cem Yılmaz, yeni film çekimlerine başladığını duyururken sadece haberi vermekle kalmadı, aynı zamanda filmin afişini de paylaştı. Afişte, G.O.R.A'nın efsanevi robotu ve Garavel Usta'nın yansıması yer alıyordu ki bu bile hayranları heyecanlandırmaya yetti. Henüz net bir çıkış tarihi belirtilmese de, bu iki yeni fotoğraf çekimlerin başladığını kesinleştirdi.

gora-sevenlere-cem-yilmaz-mujde-2.jpg

Yeni filmin haberinin sevinci içindeyken, Garavel Usta'yı canlandıran Özkan Uğur'un, Bob Marley Faruk'u canlandıran Rasim Öztekin'in ve "Bende doğuştan üç tane var!" repliğiyle hafızalara kazınan Rendroy karakterini canlandıran Erdal Tosun'un vefatı, bu sevincimizi biraz gölgeledi. Ancak Cem Yılmaz'ın ustalığıyla hazırlanan yeni Gora filmi, yine de büyük bir heyecanla bekleniyor.