Gözlerini açıp bas bas bağıran indirim 'canavarı' kendini böyle savundu

Gözlerini açıp bas bas bağıran indirim 'canavarı' kendini böyle savundu

Büyük bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel %75 indirim yapması mağazalarda kaosa yol açmıştı. Bir müşteri ile kasiyer arasındaki tartışma sosyal medyada gündem olurken, "Çalışanınız bana gerizekalı diyemez" diyen müşteri bakın kendini nasıl savundu.

Büyük bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel %75 indirim yapması mağazalarda izdihama neden olmuştu. Ürünlere ulaşmak isteyen müşteriler arasında kavgalar çıkarken, bir müşteri ile kasiyer arasındaki tartışma sosyal medyada izlenme rekoru kırmıştı.

640xauto.webp

"Çalışanınız bana gerizekalı diyemez" diyen müşteri kameraların karşısına geçip bakın kendini nasıl savundu.

O VİDEO MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ

Büyük bir kozmetik markasının indirim gününde yaşanan kavgalar sosyal medyada çok konuşuldu. Müşterilerin birbirine girdiği olaylardan biri o kadar ilgi çekti ki milyonlarca kez izlendi.

İndirimi fırsat bilen genç kadın, "Çalışanınız bana gerizekalı diyemez" diye bağırarak öfkesini dile getirdi. O videosundan sonra sosyal medyada gratis canavarı olarak T'ti oldu.

ii.jpg

Videodaki müşteri, kasiyerden sosyal medyada kendisi hakkında yapılan yorumlara kadar herkese tepkiliydi. O anları anlatmak için kameraların karşısına geçen kadının sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ppp.jpg

"İKİ ÜÇ PARÇA İÇİN KİMSENİN ÜSTÜNE ÇULLANACAK BİRİ DEĞİLİM"

Kavga anında sabırlı olduğunu düşündüğünü belirten genç kadın, "Döndüm ve 'Kime gerizekalı diyorsun?' dedim. İki üç parça eşya için kimsenin üstüne çullanacak biri değilim. İnsanlar orada saatlerce beklemişti. Biz tam içeri girecekken kapıları kapattılar ve 'Buradan sonra giriş yok' dediler.

gpc6kavwmaagsvg.jpg

SABRIM TAŞTI

Ben de ayağımı kapının arasına koydum. Hemen hakaret etmeye başladılar. Hem bana eşya atıyor hem de bana gerizekalı diyorlardı. O noktada sabrım taştı. Karşınızda biri 'gerizekalı mısın, laftan anlamıyorsun' diye konuşsa siz de aynı tepkiyi verirdiniz. Orada gerçekten çok sabırlı davrandığımı düşünüyorum. Birincisi, sen kimsin de bana gerizekalı diyorsun? Bu cesareti nereden alıyorsun?" ifadelerini kullandı.

GERÇEKLE İLGİSİ YOK

Kasiyerle yaşadığı kavgayla gündeme gelen genç kadının sosyal medya hesabındaki fotoğraflarıyla gerçek hayattaki görüntüleri arasındaki fark, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İşte sosyal medyada gündem olan o fotoğraflar...

gpc6kbnxyaeyc-2.jpg

gpc6kbsw8aeubhm.jpg

uu.jpg

yhyh.jpg

İlgili Haberler