Gülşen'e sürpriz doğum günü! Popo dansı gündem oldu

Gülşen'e sürpriz doğum günü! Popo dansı gündem oldu

48. yaş gününü ünlü isimlerle birlikte kutlarken gecede Edis, Mabel Matiz ve diğer davetlilerle eğlenceli anlar yaşandı. Özellikle pasta kesilmeden önce yapılan dans, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ünlü şarkıcı Gülşen, yeni şarkısıyla gündemde olduğu gibi yeni yaşını da kutladı. Kıyafet seçimleriyle de dikkat çeken Gülşen, dostlarıyla birlikte 48. yaşını kutladığı özel bir doğum günü partisi düzenledi. Geceye katılan ünlü isimler arasında Mabel Matiz ve Edis de yer aldı.

640xauto.webp

Gülşen'in doğum gününde Edis ve Mabel Matiz ile birlikte verdiği pozlar ve dansları büyük ilgi gördü. Özellikle Gülşen'in konuklarına karşı yaptığı danslar ve kalçasını sallaması sosyal medyada gündem oldu.

Gülşen'in bu anlarına yönelik "Ne güzel eğlenmiş", "Kalça yok zaten", "Aman artık sıktı" gibi çeşitli yorumlar yapıldı.

640xauto-1.webp

GÜLŞEN KİMDİR?

Gülşen Bayraktar, sahne adıyla Gülşen, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı olarak bilinir. 24 Mayıs 1976'da İstanbul'un Fatih ilçesinde, Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Arslan Bayraktar makine mühendisi iken annesi Nimet Bayraktar ev hanımıydı.

Çocukluğunu ve gençliğini İstanbul'un Çapa semtinde geçirdi. Ailesinin Ordu'daki fındık bahçeleri için yılda birkaç kez Ordu'ya gidiş gelişler yaparak büyüdü. Şehremini Lisesi'ni tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Nazariyatı bölümünde eğitimine başladı ancak birinci yılını tamamladıktan sonra okulu bıraktı.

Lise yıllarında Uzak Doğu dövüş sporlarına ilgi duyarak karate eğitimi aldı ve siyah kuşak sahibi oldu. 17 yaşında yaşadığı sözlü taciz olayları sonrasında karateyi günlük yaşamında savunma amaçlı kullandığını belirtti.

ne-diyoruz-buna.jpg

Üniversiteyi bıraktıktan sonra Türk halk müziği dersleri aldı ve bir süre Çelik ve Bendeniz gibi sanatçılara geri vokallik yaptı.

1995 yılında Ataköy'deki bir barda sahne alırken albüm yapımcısı Serap Turgay tarafından keşfedildi ve eşi Özkan Turgay ile tanıştırıldı. Raks Müzik ile dört albümlük bir sözleşme imzalayarak müzik kariyerine başladı.

1996 yılında çıkardığı ilk albümü "Be Adam" ile dikkatleri üzerine çekti ancak müzik kariyerini evliliğine odaklanarak bir süre ara verdi. 2004 yılında ise "Of... Of..." albümüyle büyük bir çıkış yakaladı ve aynı adlı şarkısı ile Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik Ödülleri kazandı.

MÜ-YAP sertifikalı "Yurtta Aşk Cihanda Aşk" (2006) albümü ile başarıyı sürdürdü ve "Beni Durdursan mı?" (2013) albümü Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu. "Bangır Bangır" (2015) albümü de büyük ilgi gördü ve hit şarkılar listesinde yer aldı.

Gülşen, "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", "Bi' An Gel", "Yeni Biri", "Sözde Ayrılık", "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", "Kardan Adam", "İltimas" ve "Bangır Bangır" gibi şarkılarla Türkiye Resmi Listesi'nde uzun süre bir numarada kaldı.

Şarkıcılığının yanı sıra şarkı yazarlığıyla da dikkat çeken Gülşen, kendi yazdığı şarkıları seslendirerek büyük başarı elde etti ve meslektaşları için de liste başarılarına imza attı.

YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı unvanını elinde bulunduran Gülşen, bir video klibinin 200 milyonun üzerinde izlenmesiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Altı Altın Kelebek ve dokuz Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

unutulmaz-ankara.jpg

Sosyal sorumluluk projelerine duyduğu ilgiyle de bilinen Gülşen, UNICEF'in "Stars of İstanbul" eğitim projesi için "En Parlak Yıldız" adlı şarkıyı seslendirdi.

2012 yılında Amerika'daki The New York Gypsy All-Stars grubuyla Roman müziği turnesi yaparak Amerikalı Türklerin ilgisini çekti.

Gülşen, aranjör ve besteci Ozan Çolakoğlu ile Haziran 2016'da evlendi ve Fulya, Şişli'de dünyaya gelen Azur Benan adında bir kızları oldu.

Diskografi:

Be Adam (1996)

Erkeksen (1999)

Şimdi (2001)

Of... Of... (2004)

Yurtta Aşk Cihanda Aşk (2006)

Ama Bir Farkla (2007)

Önsöz (2009)

Beni Durdursan mı? (2013)

Bangır Bangır (2015)