Güvenlik görevlisi tartıştığı site sakinini öldürdü

Güvenlik görevlisi tartıştığı site sakinini öldürdü

Mersin'de yazlık bir sitede çalışan güvenlik görevlisi, alkol tartışması nedeniyle site sakinini bıçaklayarak öldürdü.

Mersin'deki bir site sakini ile güvenlik görevlisi arasında havuz başında alkol alma konusunda çıkan kavgada, güvenlik görevlisi site sakini Sezer Soner Aktaş'ı bıçakladı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aktaş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

650x344-mersinde-site-guvenlik-gorevlisi-tartistigi-site-sakinini-bicaklayarak-oldurdu-1719831825595.webp

Mersin'in Erdemli ilçesinde, 29 Haziran'da Tömük Mahallesi'ndeki bir sitede havuz başında alkol aldığı iddia edilen Sezer Soner Aktaş ile güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. arasında çıkan tartışma sonrasında yaşanan olayda Aktaş hayatını kaybetti.

dfscsxlkie-pyx7nwfkoiw.webp

Olayın detaylarına göre, site sakinleri arasında çıkan tartışma bir süre sonra yatıştırıldı. Ancak gece saatlerinde tekrar başlayan tartışma sırasında Aktaş, aracını sitenin dışına çıkarıp güvenlik kulübesine gitti.

66828284e06f52bfa1a10580.webp

Burada Ali Aşkın K. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak darbedildi.

52rdtadqpkovxnyepw5ppq.webp

Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ağır yaralanan Aktaş, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen 30 Haziran'da hayatını kaybetti.

guvenlik-gorevlisi-tartistigi-site-sakinini-17474911-550-amp.jpg

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Aktaş'ın bıçaklanma anı, sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Aktaş'ın aracıyla siteden çıktığı sırada güvenlik görevlisi ile tartıştığı, daha sonra aracını park edip güvenlik kulübesine gelerek tartışmayı sürdürdüğü anlar yer alıyor.

guvenlik-gorevlisi-tartistigi-site-sakinini-oldurdu.webp​​​​​​​

Tartışma sırasında öfkeli bir şekilde hareket eden güvenlik görevlisinin, Aktaş'a saldırıp bıçakladığı, ardından yere yatırıp tekmelediği anlar da güvenlik kamerası tarafından kayda alındı.

heb4qlf2puqpfxlsgd4tag.webp​​​​​​​

Güvenlik görevlisi Ali Aşkın K., jandarma tarafından gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

​​​​​​​7rvro8a6qeg9u6bzvxu3eq.webp