Güzel oyuncu mütevazılığıyla hayran bıraktı! Sıla Türkoğlu’ndan alışılmışın dışında cevap

Güzel oyuncu mütevazılığıyla hayran bıraktı! Sıla Türkoğlu’ndan alışılmışın dışında cevap

Geçtiğimiz günlerde The Netizens Report dergisinin 2024 'Yaşayan En Güzel Kadını' anketinde birinci seçilen Sıla Türkoğlu'nun muhabirlere alışılmışın dışında cevap vermesi sosyal medyada gündem oldu.

Sıla Türkoğlu, hem oyunculuğu hem de doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor; özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Hem oyunculuğu hem de duru güzelliğiyle öne çıkan Türkoğlu, hem özel hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm gözleri üzerine çekenlerden!

Geçtiğimiz günlerde milyonların diline dolanan güzelliği tescillenmişti. The Netizens Report dergisinin 2024 yılının 'Yaşayan En Güzel Kadını' anketinde birinci seçilen Türkoğlu oldu.

Belki denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz gün milyonların diline dolanan güzelliği tescillenmişti kendisinin! The Netizens Report dergisinin 2024 yılının 'Yaşayan En güzel Kadını' anketi için yaptığı oylamada birinci seçilmişti Türkoğlu!

Sıla Türkoğlu, yaşayan en güzel kadın seçildiği için geçtiğimiz saatlerde muhabirler tarafından görüntülendi. İlk soruları ise anket sonuçlarıyla ilgili oldu.

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, alışılmışın dışında bir cevap vererek, "Evet, biraz garip, enteresan şeyler. Güzellik benim için çok fazla bir şey değil. O yüzden çok bir şey diyemiyorum, çok teşekkür ederim" diyerek mütevazılığını konuşturdu.

İlgili Haberler