Hadise hayranını sahneye çıkardığı o anları paylaştı

Hadise hayranını sahneye çıkardığı o anları paylaştı

Hem özel hayatı hem de şarkılarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, dün geceki konserinde sahneye çıkardığı başörtülü hayranıyla çekindiği pozlarını kişisel sosyal medya hesabından yayınladı.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

Dün geceki konserinde hayranlarıyla bir araya gelen Hadise, göz göze geldiği hayranını sahneye çıkardı. Hayranı şarkıcıya yüzüğünü hediye etti. Ünlü şarkıcı o anlara ait pozların altına duygularını anlattığı uzun bir not düştü.

Hadise "Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın" ifadelerini kullandı.

BAŞÖRTÜLÜ HAYRANINI SAHNEYE ÇIKARDI

Hem özel hayatı hem de şarkılarıyla gündem olan Hadise konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Gaziantep'te konser veren Hadise Ayşegül adındaki bir hayranını sahneye çıkardı. Hayranıyla duygusal anlar yaşayan ünlü şarkıcı o anları Instagram hesabından yayınladı.

Hadise konserinde göz göze geldiği başörtülü hayranını sahneye çıkardı! Düştüğü not takdir topladı

"NE KADAR AYNI OLDUĞUMUZU ANLAYABİLİYOR MUSUNUZ?"

Yıldı şarkıcı "Dün akşam seyirci arasında Küçük Bir Yol şarkım çalmaya başladığında Ayşegül'ü gördüm. Küçük Bir Yol şarkımla olan derin bağını hissettim ve gel yanıma dedim. Fotoğrafa baktığınızda aslında ne kadar aynı olduğumuzu anlayabiliyor musunuz? İnsan ve kadın. Ayşegül; 'Ben de hep sıfırdayım' dedi tam şarkımızın o kısmında. Birkaç şey daha söyledik birbirimizin kulağına sarıldık, ağladık ve şarkımızı birlikte söyledik. Bana parmağındaki yüzüğü hediye etti Ayşegül ve o yüzük hala parmağımda. Biz aslında bir şarkıyla neler yaşamışız, hissetmişiz. Müzik, sanat hep olsun, bizleri duygularımızla böyle bir araya getirsin. Ayşegül, Hadise fark etmez. Hepimiz çok özeliz ve kendi küçük yolumuz ilerliyoruz" dedi.

7u.jpg

7yu.jpg

t.jpg

y.jpg

ytg.jpg

7y.jpg

İlgili Haberler