Hadise'nin ilk rolündeki partneri belli oldu

Hadise'nin ilk rolündeki partneri belli oldu

Şarkıcı Hadise, ilk kez oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak olan "Esas Oğlan" dizisinde rol alacak. Hadise'nin dizideki partneri ise belli oldu.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı "Esas Oğlan" dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, önümüzdeki hafta sete çıkması planlanan dizide Hadise'nin canlandıracağı Ceren karakterinin partneri Serhat Teoman olacak. Teoman, dizide Mert karakterine hayat verecek.

8 bölümlük dizinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından yazıldı. BKM imzalı "Esas Oğlan", Selma (Seda Bakan) ve Ceren adlı iki yakın arkadaşın eğlenceli ve romantik hikayesini anlatacak. Çekimleri İstanbul'da yapılacak olan dizide Seda Bakan'ın partneri Şükrü Özyıldız olacak. Dizinin oyuncu kadrosu görüşmeleri halen devam ediyor.

serhat-teoman.webp

SERHAT TEOMAN KİMDİR

Serhat Teoman, 4 Haziran 1983'te Diyarbakır'da doğdu, burada asker olan babasının görev yaptığı dönemde dünyaya geldi. Ortaokulu bitirdikten sonra ailesiyle birlikte İzmir'e taşındı. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'ndan mezun olan Teoman, yüksek lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

2000'li yılların başında televizyon sektörüne adım atan oyuncu, aynı zamanda tiyatro sahnesinde de yer aldı. Özellikle Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Teoman, Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr. Sinan'ı ve Kaçın Kurası dizisinde Barış'ı canlandırdı. Ayrıca Anne dizisinde Komiser Sinan karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Teoman, tiyatro kariyerine arkadaşları Buğra Gülsoy, Fatih Sönmez ve Emre Erkan ile birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etti. Tiyatro Kutu'nun kapanmasının ardından, Emre Erkan ile birlikte kurdukları GET Yapım bünyesinde sinema ve tiyatro projelerini sürdürüyor.

Yer Aldığı Diziler:

2022 - Oğlum

2020-2021 - Menajerimi Ara

2019-2020 - Çocuk

2018-2019 - Kızım

2017 - Anne

2016 - Kaçın Kurası

2015 - Acil Aşk Aranıyor

2015 - Acil Servis

2013 - Bugünün Saraylısı

2012-2013 - Kuzey Güney

2011 - Gün Akşam Oldu

2010 - Bitmeyen Şarkı