Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade fit vücuduyla büyüledi

Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade fit vücuduyla büyüledi

Şahane Hayatım dizisinin final yapmasıyla soluğu tatilde alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin iddialı beyaz bikinisine bir bakan dönüp bir daha baktı.

Güzel oyuncu Göcek’te konakladığı otelin iskelesinde görüldü. Güzel oyuncunun iddialı bikinisi görenleri büyüledi.

640xauto.webp

Posta'dan Kamil Sümer'in haberine göre, sabah 07.00 sularında iskeleye gelen Nesrin Cavadzade bir süre manzarayı izledi. Daha sonra locaya geçti. Güneş kremlerini sürüp kitap okudu.

gg.jpg

1 MİLYON LİRALIK SAATLE PLAJDA

İddialı bikinisiyle görenleri büyülese de Nesrin Cavadzade’nin kolundaki 1 milyon liralık Bulgari saati dikkat çekti. Güzel oyuncunun kolundaki saatin fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Görenlerin gözlerini kamaştıran ünlü oyuncu, telefon görüşmeleri yapmadı da ihmal etmedi.

h.jpg

Fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Nesin Cavadzade’ye bakan dönüp bir daha baktı. Güzel oyuncunun kasığındaki dövmesi ise ayrı bir dikkat çekti.

ygh.jpg

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncu tatilde çekindiği iddialı pozlarını paylaşmaktan da geri kalmıyor.

İşte fit vücuduyla görenleri kendisine hayran bırakan Nesrin Cavadzade’nin tatil pozları:

i.jpg

ii.jpg

lol.jpg

hgfdfzsx-t1hj.webp

hjgfdsx-5hjl.webp

jhgfgdf-mtcm.webp

NESRİN CAVADZADE KİMDİR

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaya geldi. İki yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncularında oyunculuk eğitimi aldı. Türkçe dışında Rusça, İngilizce ve Fransızca dillerini de konuşabiliyor.

Üniversiteden mezun olduktan sonra "Yersiz Yurtsuz" adlı TV dizisinde başrol oynayarak kariyerine başladı. Bu dizinin ardından "Dilber'in Sekiz Günü" adlı filmde rol aldı. Bu filmdeki performansıyla Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini kazandı. Ardından yine bir Cemal Şan filmi olan "Acı" ile Erzurum Film Festivali'nde bir kez daha "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı. Televizyon kariyerine "Samanyolu" adlı dizi ile devam etti.

2011 yılında "Al Yazmalım" dizisinde rol almaya başladı. Aynı yıl içinde Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" ve Murat Saraçoğlu'nun yönettiği "Yangın Var" filmlerinde başrolde yer aldı. "Güzel Günler Göreceğiz" filmiyle Antalya Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", Ankara Film Festivali ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerini aldı. "Yangın Var" filmiyle de Ankara Film Festivali ve Sadri Alışık Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü.

2011 yılında Cengiz Aytmatov'un "Selvi Boylum Al Yazmalım" eserinden Mahinur Ergun tarafından uyarlanan “Al Yazmalım” dizisinde rol aldı.

2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisinde Kara Leyla karakterini canlandırdı. Sinemadaki başarılarını 2014 yılında da sürdürdü. Kutluğ Ataman'ın "Kuzu", Erol Mintaş'ın "Annemin Şarkısı" ve Çanakkale Savaşı'nı anlatan "Son Mektup" filmlerinde rol aldı. "Kuzu" filmiyle 51. Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

2014 yılında "Küçük Ağa" dizisinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Zeki Alasya, Emir Berke Zincidi, Ruhsar Öcal, Remzi Evren ve Kayhan Yıldızoğlu ile birlikte rol aldı.

18 Mart 2015 tarihinde vizyona giren ve yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı "Son Mektup" filminde Tansel Öngel ile başrolde oynadı.