Hep sakladı, ilk kez açıkladı! Bakın Mehmet Şef'in eline ne olmuş

Hep sakladı, ilk kez açıkladı! Bakın Mehmet Şef'in eline ne olmuş

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın elini neden cebinde saklamasının nedenini ilk kez anlattı.

Mehmet Yalçınkaya, yarışmanın son bölümünde ilk kez özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. İyi bir şef olma yolunda karşılaştığı zorluklardan bahseden Mehmet Şef, geçirdiği bir kaza sonucu üç parmağını kaybettiğini açıkladı. Ünlü şefin samimi açıklamaları izleyicileri derinden etkiledi.

77uy.jpg

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonuna hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Birçok yarışmacı ana kadroya girebilmek için yoğun bir mücadele sergiliyor.

Son bölümde Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne olduğunu ilk kez anlattı. Yarışmacılardan biri, bir uzvunu traktör pervanesine kaptırdığını ve bu yüzden kendini lanetlenmiş gibi hissettiğini paylaşınca, Mehmet Şef de kendi hikayesini anlattı.

640xauto-001.webp

KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRDIĞI SÖYLENİYORDU

Yalçınkaya, sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söylentilerini yalanladı. Bu durumun bir kaza olduğunu ve bugüne kadar hiç konuşmadığını belirterek, "Bu bir lanet değil, bir kaza. Benim etkilendiğim bir şey var, iki çocuğumun dövmesi benim elim. Ben de iki arkadaşımla oynarken…” dedi.

gyf.jpg

HİKAYESİ BAMBAŞKA ÇIKTI

Mehmet Yalçınkaya, küçük yaşlarda sokakta oynarken yaşadığı bir kaza sonucunda el parmaklarını kaybettiğini açıkladı.

hh.jpg

“BIÇAĞI TUTAMAZ DEDİLER”

Bu açıklamasıyla izleyicileri derinden etkileyen ünlü şef, yarışmacıya destek oldu. "11 yaşından itibaren bulaşıkhanede çalışmaya başladım. Kimse benim aşçı olabileceğime inanmadı. Bıçağı tutamaz, tabağı tutamaz dediler. Bu tür acımasız yorumlar insanı daha da hırslandırıyor. 'Bu çocuktan aşçı olmaz' dediler" diyerek konuşmasına devam etti.

uuu.jpg

“KİMSE SANA KIZ VERMEZ DEDİLER”

Hatta yakın akrabalarından birinin, kendisinin evlenemeyeceğini ve kimsenin ona kız vermeyeceğini söylediğini de ekledi.