Her detayı birbirinden korkunç! Boğdu, parçaladı, püre haline getirdi

Her detayı birbirinden korkunç! Boğdu, parçaladı, püre haline getirdi

Eski İsviçre güzellik yarışması finalisti Kristina Joksimovic kocası tarafından canice katledildi. Her detay birbirinden korkunç!

Boğdu, parçaladı, püre haline getirdi

2007 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında Kuzeybatı İsviçre Güzeli seçilen Kristina Joksimovic’ın ölümünün ardından çıkan detaylar kan dondurdu.

İki çocuk annesi 38 yaşındaki model, Basel kentine bağlı Binningen bölgesinde bulundu. 41 yaşındaki kocası Thomas, çelişkili ifadelerinin ardından baş şüpheli olarak tutuklandı.

Eski İsviçre güzellik yarışması finalisti Kristina Joksimovic'i eşi katletti

Thomas, genç kadının kendisine bıçakla saldırdığını söyleyerek kendisini savunduğunu iddia etti.

Adli tıp raporu ise bu ifadedeki iddiaların asılsız olduğunu ortaya çıkardı. Mahkeme süreci devam ederken Thomas, 7 ay sonra cinayeti işlediğini itiraf etti.

BOĞDU, PARÇALADI BLENDERLA EZDİ

Adli tıp raporunda Kristina Joksimovic'in bahçe makası, elektrikli testere ve bıçakla kesilmeden önce boğularak öldürüldüğü ifade edildi. Yerel medya, genç kadının boğulduktan sonra eşi Thomas tarafından parçalara ayrılıp el blenderı ile püre haline getirildiği kimyasal bir solisyonla eritildiğini yazdı.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASI

Mahkeme Thomas’ın tahliye edilmesi talebini reddetti. Kocanın ‘akıl sağlının yerinde olmadığı’ yönünde bulgular olduğu belirtildi.