Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye öyle bir soru sordu ki... Ağızları açık bıraktı

Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye öyle bir soru sordu ki... Ağızları açık bıraktı

'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli, yeni dizisi "Ru"da yer aldığı cesur sahnelerle dikkat çekiyor. Hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğu ile öne çıkan Uzerli, "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli YouTube programına konuk oldu.

Özel hayatına dair verdiği yanıtlarla gündem yaratan Meryem Uzerli, Hülya Avşar’ın, "Bir Hülya Avşar Sohbeti” programda samimi açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar, son dönemde YouTube'da yayınladığı "Bir Hülya Avşar Sohbeti" programıyla ilgi görüyor. Bu haftaki konuğu, "Ru" dizisindeki cesur sahneleriyle konuşulan Meryem Uzerli.

640xauto-002.webp

"NEDEN SENİNLE EVLENMEDİLER?"

Özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Uzerli'ye, Hülya Avşar "Neden seninle evlenmediler?" diye sordu. Bu soru, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sorunun ardından kısa bir şaşkınlık yaşayan Uzerli, her zamanki kibarlığıyla durumu toparlayarak cevap verdi.

o.jpg

'BAZEN HAYAT SENİ...'

Uzerli, "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. Bana göre en önemli şey, hataları bilmeyerek yapmak" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

yy-001.jpg

MERYEM UZERLİ KİMDİR

Meryem Sarah Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde Almanya'nın Hessen eyaletindeki Kassel şehrinde doğdu. Babası Hüseyin Türk, annesi Ursula ise Alman olan Uzerli, ilerleyen yıllarda Hamburg'a taşınarak Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. Dört kardeşten biri olan Uzerli, Almanya'da birçok dizi ve filmde rol aldı. Anadil olarak Almanca ve Türkçe konuşan oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor.

OYUNCULUK KARİYERİ

2000-2003 yılları arasında Hamburg'daki Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimi alan Uzerli, mezuniyetinin ardından çeşitli Alman yapımlarında küçük roller üstlendi. 2011 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan' rolüyle büyük bir çıkış yakaladı. Bu rolüyle iki kez en iyi kadın oyuncu ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'nü kazandı. 2012 yılında Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Ancak 2013 yılında tükenmişlik sendromu nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı.

ÖZEL HAYATI

2013 yılında Türkiye'den ayrılan Meryem Uzerli, Şubat 2014'te Lara adını verdiği kızını dünyaya getirdi. 8 Ocak 2021'de ise ikinci kız çocuğunu kucakladı. Uzerli, oyunculuğun yanı sıra model olarak da çalışmalar yürütmektedir. Temmuz 2020'de Berlin'de "Nosh Nosh" isimli kafe-tatlıcı açan Uzerli, Eylül ayında ikinci kafesini de açtı.

FİLMLERİ

2008: Inga Lindström

2009: Das total verrücktes Wochenende

2009: The Line

2009: Sterne über dem Eis

2010: Journey of No Return (Hostes)

2010: Ein Fall für zwei

2011-2013: Muhteşem Yüzyıl

2016: Gecenin Kraliçesi

2016: Annemin Yarası

2016: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

2017: Cingöz Recai

2017: Öteki Taraf

2020: Kovan