İbrahim Tatlıses ameliyattan çıktı. Yoğun bakımda

İbrahim Tatlıses ameliyattan çıktı. Yoğun bakımda

Kalp kapakçığı ameliyatı geçiren ve konserinde helallik isteyen sanatçı İbrahim Tatlıses’in kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulacağı iddia edildi.

"İmparator" lakaplı sanatçı, bu operasyon vesilesiyle kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştı. İşte Tatlıses'in sağlık durumu...

72 yaşındaki ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kalbindeki rahatsızlık nedeniyle bugün ameliyat oldu. Son yıllarda sağlık sorunları yaşayan ve düzenli olarak kardiyoloji doktoruna muayene olan Tatlıses'in, kalp kapakçığıyla ilgili bir sorun yaşadığı belirtildi.

zx.webp

AMELİYAT ÖNCESİ KONSER VERDİ

Dün Harbiye'de konser veren İbrahim Tatlıses, sahnesine eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada'yı davet etti. 20 yıl sonra Harbiye'de sahne almanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, "Sizler buraya gelerek beni onurlandırdınız" dedi. Konser sırasında dinleyicilerinden helallik isteyen Tatlıses, "Birkaç gün içinde kalp ameliyatı olacağım. Hakkınızı helal edin" dedi ve gözleri doldu.

BABA-OĞUL BARIŞTI

Ameliyat nedeniyle İbrahim Tatlıses'in, kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile barıştığı iddia edildi. Geçtiğimiz aylardaki kavgalarında babasının akıl sağlığını sorgulayan Ahmet Tatlıses, İmparator'un konserine katıldı ancak gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU

Ameliyat öncesi dostlarından helallik isteyen İbrahim Tatlıses'in operasyonunun başarılı geçtiği öğrenildi. 2.5 saat süren ameliyat sonrası sanatçı, 3-4 saat yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınacak. Çocukları Ahmet, İdo, Elif Ada ve Melek Zübeyde, kalp kapakçığı değişen babalarını görmek için hastanede bekledi.