Icardi Wanda Nara ile ayrılık sonrası sessizliğini bozdu. Galatasaraylıları üzen paylaşım

Icardi Wanda Nara ile ayrılık sonrası sessizliğini bozdu. Galatasaraylıları üzen paylaşım

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arjantinli Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile ayrılığı sonrası sosyal medyan yaptığı paylaşım sarı-kırmızılıları bir hayli üzdü.

Galatasaray'da Icardi konusunda endişe verici gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli oyuncu Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile ayrıldığı haberleri sonrası sosyal medya paylaşımlarıyla Galatasaray taraftarlarını düşündürüyor.

Yeni sezon öncesi Icardi'nin eşinden ayrılması, Galatasaray taraftarları arasında soru işaretleri oluşturdu. Duygusal bir kişiliğe sahip olan Icardi'nin performansında düşüş yaşanabileceği endişesi taşıyan taraftarlar, yıldız oyuncunun son paylaşımlarıyla daha da tedirgin oldular.

wanda-nara-1.webp

GECE YARISI DÜŞÜNDÜREN PAYLAŞTI

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın yeni şarkısını paylaştıktan sonra gece yarısı Galatasaray kampından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraftan, Icardi'nin mutsuz olduğu görüldü.

00-001.jpg

DAHA ÖNCE DE AYRILMIŞLARDI

Geçmişte birçok kez ayrılıp barışan Icardi ve Wanda Nara çiftinin, yeni sezon öncesinde tekrar benzer bir durum yaşamaları, Galatasaray taraftarlarını üzdü.

icardi-2-nvbg.webp

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara arasındaki ayrılık, Wanda Nara'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kesinleşti.

l.jpg

Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyerek ayrılığı resmiyet kazandırdı.