İkinci kez anne olan Müge Boz oğluyla kamera karşısına geçti

İkinci kez  anne olan Müge Boz oğluyla kamera  karşısına geçti

Geçtiğimiz hafta ikinci bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu Müge Boz, Rikayla birlikte kamera karşısına geçip poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta beğeni yağdı.

Müge Boz, geçtiğimiz hafta ikinci bebeğini kucağına aldı ve Rika’lı aile pozlarını sosyal medyada paylaştı.

Bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Müge Boz, büyük bir beğeni aldı. 2019 yılında emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen çift, aynı yıl kızları Vina’yı kucağına almıştı. İkinci bebekleri için de heyecanla bekleyişlerini sürdürdüler.

kk.jpg

Hamilelikleri boyunca bebeğin cinsiyetini öğrenmek istemeyen Müge Boz ve Caner Erdeniz, doğum anında bir erkek bebekleri olduğunu öğrendi.

oo.jpg

Oğullarına Rika adını verdiler ve ilk aile pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Bu güzel haberi takipçileriyle paylaşan çift, tebrik yorumlarıyla karşılandı.

665e9159a6844610-w1200xh1194.webp

MÜGE BOZ KİMDİR

Ünlü oyuncu Müge Boz, 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Egeli. Müge Boz’un çocukluğu İstanbul’da geçmiş, babasının işi nedeniyle 12 yaşındayken İzmir’e Karşıyaka’ya taşındı. İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi’nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü tamamladı. Norveç’te Hogskulen i Volda isimli okuldan burs kazanarak “strategic design” ve “digital photography” eğitimi aldı. Ayrıca 11 yıl bale ve 4 yıl piyano eğitimi aldı.

Spor konusunda da çok yönlü; yüzme, tenis, paten, voleybol ve motosiklet gibi birçok spor dalıyla ilgileniyor. Yoga yapmaya da düzenli olarak devam ediyor. Müge Boz, 2008 yılında “Melekler Korusun” dizisiyle oyunculuk kariyerine adım attı. Ayrıca 2011 yılında “Şüphe” adlı dizide Meltem karakterini ve “Karakol” dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Oyunculuk kariyeri boyunca “Toprağın Çocukları,” “Leyla İle Mecnun,” “Bir Hikayem Var,” “Karaoğlan,” “Bu İşte Bir Yalnızlık Var,” “Aşk Etmek İster,” “Arka Sokaklar,” “Sevda Kuşun Kanadında,” “Muhteşem Yüzyıl,” “Kayıtdışı,” “Hadi,” ve “Çat Kapı Aşk” gibi yapımlarda rol aldı.