İmamoğlu'ndan o soruya jet hızıyla yanıt geldi! Yavaş'tan dikkat çeken tavır

İmamoğlu'ndan o soruya jet hızıyla yanıt geldi! Yavaş'tan dikkat çeken tavır

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin Mansur Yavaş ile birlikte olduğu bir sırada yönelttiği soruya İmamoğlu, dikkat çeken bir yanıt geldi.

İmamoğlu'ndan o soruya jet hızıyla yanıt geldi

CHP'de bir yandan tüzük kurultayı devam ederken, diğer yandan Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine tartışmalar sürüyor. İsimler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu öne çıkıyor.

Yavaş, adaylıkla ilgili adı geçmesinden rahatsız olduğunu belirterek, bu konudaki kararın parti yönetimi tarafından verileceğine dikkat çekti.

"BİZ HER ZAMAN YAN YANAYIZ"

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin tüzük kurultayında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Mansur Yavaş ile yan yana olduğu sırada bir gazetecinin "Mansur Bey ile yan yanasınız" şeklindeki sorusuna İmamoğlu, "Biz her zaman yan yanayız" yanıtını verdi.

MANSUR YAVAŞ’TAN DİKKAT ÇEKEN TAVIR

Gazeteci, bu kez "Cumhuriyet Halk Partisi'nin iki cumhurbaşkanı aday adayı hakkında ne düşünüyorsunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. İmamoğlu, "Biz her zaman yan yanayız. Kurultayımız partimize hayırlı olsun" şeklinde yanıtladı.

Mansur Yavaş konuşmadan İmamoğlu'nun bu yanıtını gülümseyerek dinledi ve bu an kameralar tarafından kaydedildi.