İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın yayın öncesi ağzı açık kaldı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın yayın öncesi ağzı açık kaldı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, katıldığı bir TV programında OnlyFans içerik üreticisi Becky Holt konuşurken arkada beklediği görüldü. Sunak'ın o pozu sosyal medyada olay oldu.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın ITV'de sabah programına katılmak için beklerken çekilen fotoğrafı, bir PR kazası olarak değerlendirildi.

Programda kendisinden önce “İngiltere’nin en çok dövmeye sahip annesi” konuk olarak yer alıyordu. Bu durum, başbakanın karizmasını zedeledi ve alay konusu haline geldi.

ingiltere-basbakanina-secim-kaybettirecek-fotograf-7mev.webp

SEÇİMLERİ KAYBEDECEĞİ ÖNGÖRÜLDÜ

Sunak, sık sık Birleşik Krallık Başbakanlık makamının ağırlığını taşıyamadığı eleştirilerine maruz kaldı. Bu durumun devam etmesi halinde seçimleri kaybedeceği öngörüldü.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın, OnlyFans içerik üreticisi Becky Holt’in konuşurken arkada beklediği görüldü. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın o fotoğrafı sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

swxi1k70d0i5f8uzst3x8w.webp

İşte sosyal medyadan yapılan o yorumlar...

Bir ülkenin başbakanı para için bedenini satan birini bekleyemez beklememli o ülkenin halkının temsil ediyorsun sen o halka hakaret bu.

gg.jpg

Konuk çeşitliliği enteresan.

Eşitlik, saygı. tabii bu bazılarına çok ters geliyor. itibardan tasarruf edilmez değil mi?

h.jpg

Bizde liderler kutsallık seviyesinde onlarda halka hizmetçi. Bu kişiler ülkelerini nasıl koruyor dersek onlar korumuyor, meclis ve bağımsız yargı koruyor.

RİSHİ SUNAK KİMDİR

12 Mayıs 1980 doğumlu olan Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı. Şubat 2020'den Temmuz 2022'ye kadar Birleşik Krallık'ın Hazine Bakanı olarak görev yaptı.

Muhafazakar Parti üyesi olan Sunak, Temmuz 2019 ile Şubat 2020 arasında Hazine Bakanlığı'nda baş sekreter olarak görev yaptı. 2015 genel seçimlerinden bu yana Richmond milletvekili olarak parlamentoda yer alıyor.

Sunak, 2001 ile 2004 yılları arasında Goldman Sachs'ta çalışmış ve 13 Şubat 2020'den 5 Temmuz 2022'ye kadar Hazine Bakanı olarak görev yaptı.

Temmuz ayında, İngiltere Maliye Bakanı olarak görev yapan Sunak, Başbakan Boris Johnson'ı eleştirerek istifa etti. İstifasında, "Ülkemiz büyük zorluklarla karşı karşıya. Halk, hükümetin düzgün, yetkin ve ciddi bir şekilde yönetilmesini bekliyor. Bu standartlar için mücadele etmeye değer olduğuna inanıyorum ve bu yüzden istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.