İYİ Parti'de istifa dalgası! Beddua ederek ayrıldı

İYİ Parti'de istifa dalgası! Beddua ederek ayrıldı

Geçtiğimiz hafta Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın, İYİ Parti’den istifa etmesinin ardından İYİ Parti'den iki istifa daha geldi.

Beddua ederek ayrıldı

İYİ Parti’de istifalar dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın partisinden istifa etmişti. Ataş’ın ardından İyi Parti Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek ve İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı da istifasını duyurdu.

sariz-ilce-baskani-ibrahim-simsek-1jpg-eeq0vht63eykuscgbc7waq.jpg

"ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN"

İYİ Parti’de 7 yıldır Sarız İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek, görevinden istifa ederken yaptığı açıklama dikkat çekti. Şimşek, "Bu partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin" ifadelerine ye verirken şu şekilde konuştu:

"Kurucusu olduğum ve yedi yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğüm İYİ Parti Sarız İlçe Başkanlığı görevimi sağlık sorunlarım nedeni ile bugün itibariyle bırakıyorum. Allah ömür verdiği süre içerisinde partime bir nefer olarak çalışacağım. Ancak; bazı bildiklerimi de söylemek zorundayım. Son Genel seçimde oyunu arttıran tek ilçeyiz. Bununla da gurur duyuyorum. Hayatımda yalpa yapmadım. Doğru bildiklerimin hep arkasında durdum. Gelişmelerin de benim doğruluğumu teyit ettiği görülüyor. Kimseye kırgın veya dargın değilim. Bu partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin. Ben vicdanen çok rahat bırakıyorum. Bu zaman zarfında bana yardımını esirgemeyen yönetim kurulumuza ve seçmenimize teşekkür ederim."

nazli-ozhan-sahin-1jpg-mfiaycvvm06h3wmdtfatiw.jpg

KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

İYİ Parti'de yaşanan istifalar devam ederken, Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek'in ardından Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin de görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"6 yıldır üyesi olduğum çeşitli yönetim kadrolarında görev aldığım ve son 1 yıldır Kocasinan İlçe Başkanlığını yürüttüğüm İYİ Parti'den bugün itibari ile istifa ediyorum. Bu zorlu zaman diliminde bana yardımcı olan yönetim kuruluna teşekkür ederim"

kayseri-milletvekili-atas-partisinden-istifa-etti-iyi-partinin-vekil-sayisi-31e-dusutu-gl77.jpg

DURSUN ATAŞ NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Ataş açıklamasında, "Milletimizin bana verdiği temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmak adına bu istifa kararının artık kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Kalan sürem boyunca milletimizin menfaatlerini gözeterek çalışmaya devam edeceğim" ifadelerine yer vermişti.