Jeoloji mühendisinden 'sedef' ve 'vitiligo' hastalığına çözüm iddiası

Jeoloji mühendisinden 'sedef' ve 'vitiligo' hastalığına çözüm iddiası

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, 15 yıllık deney ve araştırmalar sonucunda "Sedef" ve "Vitiligo" gibi hastalıkların çözümü için bir krem geliştirdiğini iddia etti.

Tıbbi Jeoloji alanını kullanarak ürettiği krem ile 5 kişiyi iyileştirdiğini öne süren Çelik, bu konudaki çalışmalarına üniversite yıllarında başladığını belirtti. Çelik, “Bu krem Sedef hastalığını 15 günde, Vitiligo'yu bir ayda ve egzama 10 gün içinde tamamen yok ediyor.

Özel bir formül kullanarak bu kremi geliştirdim. Yeraltı kaynakları ve yeryüzündeki bitkilerden faydalandım. Bu kremden istediğimiz kadar üretebiliriz. Dünyada Sedef ve Vitiligo hastalığının tam çözümü yokken, bu krem en iyi çözüm olabilir” dedi.

aw226716-01.jpg

Kremin tamamen doğal ürünlerle elde edildiğini ve içinde hiçbir kimyasal madde bulunmadığını belirten Çelik, “Bugüne kadar 10 kişide denedik ve 5 kişinin tamamen iyileştiğini gözlemledik. Diğer 5 kişi hala kullanmaya devam ediyor. Üniversitede aldığım eğitimler ve tıbbi jeoloji bilgilerini kullanarak bu ilacı buldum. Oksijen, hidrojen, karbon ve azot gibi maddelerden hareket ederek bu hastalıkların çaresini bulduğumu düşünüyorum. Günlük iki kez kullanıldığında hastaların iyileşeceğini garanti ediyorum” diye konuştu.

aw226716-03.jpg

Kremi kullanarak iyileştiğini belirten Vitiligo hastası Yaren Kaya, “Yüzümde çıkan sivilceler nedeniyle 5 ay boyunca tedavi gördüm, ancak ilaçların yan etkisiyle Vitiligo hastalığına yakalandım. Doktorun verdiği kremleri kullanmama rağmen geçmedi. Ankara'da tedavi ararken hastalığımın çaresi olmadığını söylediler. Fahri Çelik'in verdiği kremi kullandım ve hiçbir yan etki görmedim. Günde iki kez kullandım ve bir ay içinde iyi sonuçlar aldım. Kullanım sırasında hafif kaşıntı ve yanma dışında bir rahatsızlık hissetmedim. Güneşe çıktığımda oluşan kızarıklık ve kaşıntılar tamamen ortadan kalktı” dedi.

aw226716-05.jpg

Hastalığı nedeniyle travma yaşadığını ve sosyal hayatının etkilendiğini söyleyen Kaya, “Herkeste olduğu gibi vücudumda en ufak bir leke bile özgüvenimi ve sosyal hayatımı etkiledi. Ancak bu krem sayesinde bu sorunların hepsi geçti, şu an hiçbirini hatırlamıyorum bile” ifadelerini kullandı.