Joe Biden öldü mü? Ortadan kaybolmuştu

Joe Biden öldü mü? Ortadan kaybolmuştu

Joe Biden, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada başkanlık yarışından çekildiğini bildirmişti. ABD seçimleri öncesinde adaylıktan çekilen Joe Biden hayatını kaybetti mi?

Biden, Kamala Harris'e desteğini ifade ederek yarıştan çekildiğini belirtti. ABD medyası ve sosyal medyada uzun süreli sessizliğin ardından "Biden öldü mü?" soruları gündeme gelmeye başladı. ABD'nin resmi kaynaklarından herhangi bir açıklama yapılmadı. ABD basını, boks yıldızı Ryan Garcia'nın X'te paylaştığı tweet'in bu tartışmaları başlattığını aktardı.

18965009-728xauto.webp

ABD BAŞKANI BİDEN ÖLDÜ MÜ? SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Ryan Garcia, tweet'inde Joe Biden'ın öldüğünü ve buna sevindiğini belirtti. Ekşi Sözlük'te de Biden'ın ölüp ölmediği konusunda tartışmalar sürdü. Bu iddiaların ardından Biden hakkında yüzlerce tweet atıldı.

ABD kaynaklarından Biden'ın sağlığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. 1942 Scranton doğumlu Biden, 20 Ocak 2021'den bu yana ABD başkanlığını yürütüyor. Son altı ayda sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Biden, peş peşe yaptığı gaflarla akıllarda yer etmişti.

640xauto-006.webp

BOŞ BAKIŞLAR, DERİN DÜŞÜNCELER...

Dünya liderleriyle yaptığı görüşmelerde boş bakışları ve derin düşüncelere dalmalarıyla dikkat çeken Biden, son olarak bir toplantıda eşini başka bir kadınla karıştırmıştı.