Kadın yargıca kucak dansı yaptı! Yargı dünyasını karıştıran görüntüler

Kadın yargıca kucak dansı yaptı! Yargı dünyasını karıştıran görüntüler

Kolombiya’da Adalet Divanı’nda çekilen bir video sosyal medyayı ikiye böldü. Mahkeme salonunun ortasında kendisine kucak dansı yaptıran kadın yargıç, gündem oldu.

GÜNBOYU/ DENİZ DALLI

İnternette paylaşılan bir video izleyenlerin tepkilerini topladı. Kolombiya’nın Cucuta kentinde çekilen videoda bir dansçı kadın yargıca kucak dansı yapıp, waffle yedirirken görüntülendi.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan videoya tepkiler gecikmedi. Avukatlar ve diğer kamu görevlileri, kadın yargıcı mahkemelerin bu şekilde kullanılamayacağı konusunda uyararak müstehcen görüntüler nedeniyle eleştirdi.

zzzz.jpg

Dövmeleriyle ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken yargıç yaşananların mesai saatleri dışında gerçekleştiğinde ısrar ederek eylemlerinin masum olduğunu savundu.

lklkkllkjl.jpg

Etkinliğin masraflarını kendisi karşılayan yargıcın medyaya şunları söyledi ifade edildi: Sevgi ve Dostluk Günü partisine davet edildik, adı ‘renkli parti’ idi. Her mahkemenin neşeli bir giriş yapması gerekiyordu, bunun müstehcen bir video olduğunu düşünmüyorum, sadece neşeliydik.

lklkkl.jpg

Ulusal Yargı Disiplin Komisyonu yargıcın videosunda yer alan yetkililer ve çalışanlar hakkında da soruşturma emri verdi.

DAHA ÖNCEDE DURUŞMAYA ÇIPLAK KATILDI

Yargıç Polanía, geçen yıl ise video bağlantısıyla yapılan bir duruşmada yarı çıplak görünmesi ve sigara içmesi nedeniyle üç ay uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. 2020’de ise iç çamaşırlarıyla çekilmiş fotoğraflarını paylaştıktan sonra soruşturma altına alındı.

kjkjjk.jpg

İlgili Haberler