Kan donduran vahşet. Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

Kan donduran vahşet. Oğlunu baltayla katledip başında meditasyon yaptı

Dünya bu vahşeti konuşuyor. İsrail'de meydana gelen olayda, bir anne 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdükten sonra alışveriş merkezine gitti. İşte her detayı korkunç olan olayın ayrıntıları...

İsrail'in Herzliya bölgesinde gerçekleşen olay derinden etkiledi. Kimliği açıklanmayan bir kadın, kendi oğlunu öldürdükten sonra yaptıkları akıllara durgunluk verdi.

Güvenlik gerekçeleriyle adı açıklanmayan bir anne, Galil Yam mahallesindeki evlerinde 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdü. Medya raporlarına göre, kadın aynı zamanda evde bulunan evcil hayvanları da öldürdü. İsrail basını, kadının eşinin Gazze'de savaşan bir yedek asker olduğunu belirtti.

YERE ÇÖKÜP MEDİTASYON YAPTI

Korkunç olayda saldırı sonrası bir alışveriş merkezinde baltayla kanlar içinde yürüdüğü ve sonrasında yere oturup meditasyon yaptığı görüldü.

Kadının 7 Ekim tarihinde Hamas'ın saldırısına maruz kaldığı iddia edilirken İsrailli yetkililer bu iddianın tamamen yalan olduğunu açıkladı.

Herzliya Belediye Başkanı olayla alakalı yaptığı açıklamada ise "Polis ve psikologların kadınla iletişime geçerek sakinleştirdiğini" belirtti.

Bölgede yaşayan ve kadını gören bir İsrailli ise "Gerçekten şaşkına döndüm. Polis ekipleri sokağımıza doluşunca korktum. Komşunun çocuğunu ve köpeğini vahşice öldürdüğünü öğrendim. Burnumuzun dibinde yaşanan bir olay, dehşete düştüm" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler