Katy Perry'in giydiği kostüm olay oldu. Seksi ve şehvetli olmak istedim

Katy Perry'in giydiği kostüm olay oldu. Seksi ve şehvetli olmak istedim

Katy Perry, Paris Moda Haftası'nda giydiği kıyafetle tüm dikkatleri üzerine çekti. Dünyaca ünlü şarkıcı, görünümünü markanın külotlu çorabı ve ince topuklu ayakkabılarla tamamladığı, daralan siyah yırtık taytlarla tamamladı.

Güneş gözlüğü ve geriye taranmış saçlarıyla ünlü şarkıcı Katy Perry, adeta bir Matrix havası yarattı. Paris Moda Haftası'nda büyük ilgi gören Katy Perry, Noir Kei Ninomiya arşivlerinden seçtiği transparan işlemeli elbisesiyle Vogue World: Paris podyumunda yürüdü.

hy.jpg

“ŞEHVETLİ OLMAK İSTEDİM”

Perry, Balenciaga defilesi için tercih ettiği görünümü şu sözlerle anlattı:

"Birkaç seçeneğim vardı. Çok basit, seksi ve şehvetli olmak istedim. Basit ama şık bir tarz seçtim. Ayrıca pantolonumu sezaryen yara izimin hemen üzerine giymek istedim."

ii.jpg

KATY PERRY KİMDİR

Katheryn Elizabeth Hudson, 25 Ekim 1984'te Amerika'da doğdu. Gospel müziğiyle büyüyen Hudson, babasının papazlık yaptığı kilisenin korosunda sekiz yıl boyunca şarkı söyledi. 2001 yılında, müzik listelerinde başarı elde edemeyen ilk albümü "Katy Hudson"ı çıkardı ve müzik kariyerinin ilk altı yılında bu adı kullandı.

kk.jpg

SAHNE ADINI DEĞİŞTİRDİ

Sonraki yıllarda yeni bir stüdyo albümü kaydetti ama yayınlamaktan vazgeçti. 2007'de Capitol Records ile anlaşarak sahne adını Katy Perry olarak değiştirdi.

Perry, 2008'de çıkardığı ikinci stüdyo albümü "One of the Boys" ile büyük bir çıkış yakaladı. 2009'da bu albümü tanıtmak için "Hello Katy Tour" adını verdiği ilk dünya turnesine çıktı. Bir yıl sonra üçüncü stüdyo albümü "Teenage Dream"i yayınladı. Bu albümde yer alan "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." ve "Last Friday Night (T.G.I.F.)" şarkıları Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya yükseldi. Albümünü tanıtmak için "California Dreams Tour" adını verdiği ikinci dünya turnesini gerçekleştirdi. Mart 2012'de, üçüncü stüdyo albümünü "Teenage Dream: The Complete Confection" adıyla yeniden piyasaya sürdü.

katy-perry-defile.webp

HOT 100 LİSTESİNDE ELLİ İKİ HAFTA BOYUNCA KALAN TEK SANATÇI

Perry, Billboard Hot 100 listesinde aralıksız elli iki hafta boyunca ilk onda kalabilen tek sanatçı. 2012 itibarıyla, sekiz Grammy Ödülü'ne aday gösterildi. MTV tarafından 2011'de "Yılın Sanatçısı" seçildi. İngiltere'deki The X Factor'ün yedinci sezonunda ve American Idol'ün dokuzuncu sezonunda konuk jüri olarak görev aldı. 2010 yılının sonunda "Purr" ve 2011 yılının sonunda "Meow" adlı parfümlerini piyasaya sürdü.

u8u.jpg

2011 yazında gösterime giren Şirinler filminde Şirine karakterine seslendirme yaptı. Kendisine ait ilk filmi "Katy Perry: Part of Me 3D", Temmuz 2012'de vizyona girdi. Aynı yıl Billboard tarafından "Yılın Kadını" seçildi. 2010'da evlendiği Russell Brand ile 2012'nin sonlarına doğru yollarını ayırdı. Katy Perry, bir süredir şarkıcı John Mayer ile birlikte.

ujuj.jpg

uu.jpg