Kazada kayınbiraderiyle birlikte ölmüştü. Terhis olan oğlunu almaya gelmiş

Kazada kayınbiraderiyle birlikte ölmüştü. Terhis olan oğlunu almaya gelmiş

Burdur'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Hasan Turgut (61) ve Adem Burgaz'ın (49) enişte-kayınbirader oldukları ortaya çıktı.

Hasan Turgut’un ailesi ve kayınbiraderi Adem Burgaz ile birlikte Isparta'da terhis olan oğlu Alper Turgut'u almak için yola çıktıkları ve dönüş yolunda kazanın meydana geldiği bildirildi.

Yeşilova ilçesine bağlı Yarışlı köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde, Adem Burgaz yönetimindeki 09 NM 166 plakalı otomobil ile Abdurrahman Bolat yönetimindeki 20 AGT 651 plakalı otomobil çarpıştı. Adem Burgaz kaza yerinde, Hasan Turgut ise hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan Abdurrahman Bolat, Mert Sabahattin, Rabia Özlem Aktaş, Günay Karabıyık ile diğer araçta bulunan Ayşe Turgut, Atila Turgut, Alper Turgut ve Bilal Turgut Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Günay Karabıyık ve Rabia Özlem Aktaş, Isparta Şehir Hastanesi'ne, Bilal Turgut ise Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza yerine gelen ekipler müdahale ederken, Alper Turgut'un "Bugün terhis oldum. Babamı aldınız mı?" dediği duyuldu. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazadan sonra Hasan Turgut'un Milas'taki 23 Nisan İlkokulu'nun müdürü olduğu, kayınbiraderi Adem Burgaz ile birlikte Isparta'da askerliğini tamamlayan oğlu Alper Turgut'u almaya gittikleri, ailenin Milas'a dönerken kazanın yaşandığı belirtildi. Hasan Turgut ve Adem Burgaz'ın cenazeleri, otopsinin ardından memleketleri Milas'a gönderildi ve burada toprağa verildi.

85740.jpg

85740-1.jpg

85740-2.jpg