Kendisi 20 nişanlısı 50 yaşında! Sugar daddy eleştirilerine sert tepki

Kendisi 20 nişanlısı 50 yaşında! Sugar daddy eleştirilerine sert tepki

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle sosyal medyadaki paylaşımlarında eleştiri oklarının hedefi haline geldi. “Biz birbirimizin aşkıyız” diyerek 'Sugar daddy' söylemlerine ateş püskürttü. İşte detaylar...

Nicole Jones, Şubat 2023'te Londra'da Shahin Farjami ile tanıştı. Nicole henüz 18 yaşındayken, Shahin ise 54 yaşındaydı. İkisi arasındaki büyük yaş farkına rağmen, kısa sürede birbirlerine aşık oldular ve ilk buluşmalarının üzerinden sadece sekiz ay geçtikten sonra Ekim 2023'te nişanlandılar.

3

Jones, aralarındaki 30 yıllık yaş farkının sadece bir sayıdan ibaret olduğunu belirtti. İlişkilerine başlangıçta ailelerinin karşı çıktığını ancak şimdi ailelerinin ilişkilerini benimsediğini söyledi.

2

ÇOCUKLARININ YAŞI BÜYÜK

Farjami, Nicole'den yaşça büyük dört çocuğundan ikisinin bu habere başlangıçta şaşırdığını açıkladı. Jones, yaşça kendisinden büyük biriyle ilişki yaşamanın arkadaşlarını şaşırtmadığını dile getirdi.

1

Farjami "Arkadaşlarım da bu duruma şaşırmadılar çünkü yaş benim için gerçekten önemli değil. Geçmiş ilişkilerimde genellikle erkekler daha yaşlıydı zaten. Yaşlı erkekler, hayatta çok daha tecrübeli oldukları için beni çekiyor. Onlarla birlikte olduğumda, hayatta yerleşmek istedikleri ve parti aşamasını geride bırakmak istedikleri bir aşamaya gelmiş oluyorum" dedi.