Kerem Bürsin ve Hadise'den yaz karesi geldi

Kerem Bürsin ve Hadise'den yaz karesi geldi

Kerem Bürsin'in doğum günü partisine katılan Hadise, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti.

Sık sık sosyal medyada paylaştığı pozlarıyla adından söz ettiren Hadise, konserlerine ara vererek Bodrum'a mola verdi. Bu mola denk geldi ve Hadise, Kerem Bürsin'in doğum gününü Bodrum'da kutlamış oldu.

5f7dea1255428407cc8ddf97.webp

Kerem Bürsin, yeni yaşını Hadise, Mert Yazıcıoğlu, İnan Kırdemir, Tuba Büyüküstün ve Hande Doğandemir ile Bodrum'da kutladı.

Bu kutlama sırasında Hadise ve Kerem Bürsin'den bir kare paylaşıldı ve bu fotoğraf sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bürsin ve Hadise'nin bir arada olduğu bu kare, takipçiler arasında yoğun konuşmalara sebep oldu.

gisi6f-x0aamskr.jpg

Bazıları ikilinin birbirine çok yakıştığını belirtirken, diğerleri ise ikilinin ilişkisi hakkında spekülasyonlara girdi.

yu.jpg

KEREM BÜRSİN KİMDİR

Kerem Bürsin, 4 Haziran 1987'de İstanbul'da doğdu. Babası Pamir, annesi Çiğdem olan Bürsin, çocukluğunu İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya ve ABD gibi çeşitli ülkelerde geçirdi. 1999'da ailesiyle birlikte ABD'ye taşındı.

Amerika'da bulunan Emerson College'da pazarlama ve iletişim okurken, oyunculuk tutkusunu keşfetti ve okulun tiyatro sahnesinde yer almaya başladı. Yeteneğiyle dikkat çekince, Los Angeles'ta bir oyunculuk okuluna yazıldı.

ABD genelinde liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçilen Bürsin, oyunculuk kariyerine odaklanmaya karar verdi.

Kerem Bürsin'in Dizileri

Güneşi Beklerken

Ulan İstanbul

Sen Çal Kapımı