Kılıçdaroğlu’ndan Akşener itirafı! ‘Onun da suçlusu ben ilan edildim’

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener itirafı! ‘Onun da suçlusu ben ilan edildim’

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın Meral Akşener itirafı, Ankara’yı hareketlendirdi.

‘Onun da suçlusu ben ilan edildim’

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranlarında Taksim Meydanı'nda programında Kübra Par ve Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtladı.

"SİNAN DA MERAL DE NORMALLEŞTİ"

Kılıçdaroğlu’nun İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener hakkındaki açıklamaları ise dikkat çekti. Özgür Özel'in normalleşme sürecine itiraz etmesi sorulan Kılıçdaroğlu “Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Bilmiyor muyuz? Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini” diye cevap verdi.

656565.png

“O MASA TOPLUMUN BARIŞMA MASASI”

Altılı masa ittifakına ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, “Bütün yük benim sırtımda kimse Meral Hanım'a bir şey demiyor” diyerek şöyle tepki gösterdi: Neden masadan ayrıldı? Hangi gerekçeyle masaya geri geldi? Masaya neden kumar masası dedi? Neden Erdoğan'a gittin? Eleştiriyi yaparken o kadar kolay eleştiri yapıyoruz ki. O masa aslında toplumun barışma masasıdır aslında. O masada değişik görüşler bir araya geldi.

ljj.png

“SORUMLUSU AKŞENER DEĞİL KILIÇDAROĞLU OLUYOR”

Akşener'in kendisine dava açacağı sorulması üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, “Masaya kumar masası diyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz. Ve seçim kaybediliyor sorumlusu o değil sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunda vicdan var mı? Suçlayanlarda vicdan var mı? Gideni daha sonra döneni suçlamıyor kimse beni suçluyorlar. Akıl var mı burada?” dedi.

Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesinde neler konuşuldu, bundan sonra nasıl yol izlenecek? - BBC News Türkçe

Kılıçdaroğlu, "İYİ Parti'den milletvekili açıkladı zaten. Oy vermedim dedi. Senin liderin oy verelim dedi sen yine oy vermedin ama suçlu yine beni lan edildim” diye isyan etti.

İlgili Haberler