Kilolarca altını arka bahçelerine gömen çifte hırsızlık şoku

Kilolarca altını arka bahçelerine gömen çifte hırsızlık şoku

Taylandlı bir çift, banka ve evde saklamaya güvenmedikleri için altınlarını evlerinin arka bahçesindeki bir ağacın altına gömmüştü. Ancak, 200.000 baht değerindeki altın aksesuarlarını kaybedince hırsızlık mağduru olduklarını anlayarak durumu polise bildirdi.

71 yaşındaki Prawet Sitha ve 69 yaşındaki eşi Somboon Phudontong, evlerinin arka bahçesine gömdükleri altınlarının çalınması üzerine durumu karakola bildirdi.

Çift, evlerinden yaklaşık 4 metre uzaklıkta bir longan ağacının altına 30 santimetrelik bir çukur açarak içinde iki kolye ve bir bilezik de dahil olmak üzere altın takıların bulunduğunu ifade etti. Ayrıca çift, çukuru hasır ve içinde tavukların olduğu bir kümesle kapattıklarını belirtti.

Ne bankaya ne de yastık altına güvendiler! Kilolarca altını arka bahçelerine gömen yaşlı çifte hırsızlık şoku... "Bir anda ortadan kayboldu"

"BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU"

Çift, altınların yerini değiştirmek için kazdıklarında çukurun boş olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı. Prawet, "İlk kez yapmadığımız bir şeydi. Sürekli yerini değiştirirdik. Gömülü altınların yerini sadece eşim biliyordu. Aniden ortadan kaybolduğunu görmek şok ediciydi" diyerek polise başvurdu.