Kısmetse Olur yarışmasını 3 kadın öldüresiye dövdü. Kafasına çakı sokup merdivenden attılar

Kısmetse Olur yarışmasını 3 kadın öldüresiye dövdü. Kafasına çakı sokup merdivenden attılar

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının tanınmış isimlerinden Eslem Sena Nur, gittiği bir mekanda tanımadığı üç kadın tarafından öldüresiye dövüldü. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Nur, “Kafama çakı sokup merdivenden aşağı attılar" dedi.

YouTube'da yayınlandığı döneme damga vuran Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının iddialı isimlerinden fenomen Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği bir mekanda üç kadın tarafından darp edildi. Kanlar içinde kalan Nur, yaşadıklarını anlattı.

kismetse-olur-yarismacisi-eslem-sena-nur-3-17502771-8667-m.jpg

"MERDİVENDEN AŞAĞI İTTİLER"

Arkadaşıyla birlikte gittiği mekanda uğradığı saldırı sonucu kanlar içinde hastaneye kaldırılan ünlü ismin kafasında ve yüzünde yaralar meydana geldi. Nur'un hastanedeki görüntüsünü paylaşan kadın arkadaşı, "Üç kız Eslem'e saldırdı, ortada hiçbir şey yokken. Alnına dikiş atıldı, her yeri kan içinde. Merdivenden aşağı ittiler" dedi.

kismetse-olur-yarismacisi-eslem-sena-nur-3-17502771-1150-m.png

"KAFAMA ÇAKI SOKTULAR, 12 DİKİŞ VAR"

Daha sonra Instagram hesabından video yayınlayarak yaşadıklarını anlatan ünlü isim, "Kız arkadaşımla beraber mekandaydık.

Eve dönmek için taksi çağırdık ve onu beklerken lavaboya gittim. Benim arkamdan da üç kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üzerim müsait değilken kapıyı zorladılar. Çıktığımda da benimle tartışmaya başladılar.

kismetse-olur-yarismacisi-eslem-sena-nur-3-17502771-5326-m.png

KIZLARDAN BİRİNDE ÇAKI VARDI

Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü birinin elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar, ben kaçmaya çalıştım. İki kız beni yere yatırıp mahvettiler. Kafama çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Şu an karakoldayım. Arkadaşın ifadesi alınıyor. Ne gerek vardı bunlara" ifadelerini kullandı.