Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan duygusal veda mesajı!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan duygusal veda mesajı!

Her yeni bölümüyle izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Kızılcık Şerbeti ikinci sezon finaliyle seyirci karşısına çıktı. İkinci sezon finali ile ekibe veda eden isimler belli oldu. O isimlerden biri de sağlık sorunları ile gündemden düşmeyen Müjde Uzman oldu. Uzman, diziye duygusal mesajla veda etti.

Dizi, Cuma akşamlarına renk katan ve bölümüyle birlikte söz ettiren yapımlardan biri haline geldi. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme dizinin final bölümünde toplam dört karakterin ayrılacağı önceden duyurulmuştu.

Sosyal medya hesabından 'tükendim artık' çıkışında bulunan Uzman'ın diziden ayrılacağı doğrulanmıştı.

640xauto-002.webp

"HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER"

Rolünü çok sevdiğini söyleyen Müjde Uzman, sosyal medya hesabından bir video ile Alev'e veda etti ve şunları yazdı:

ttpu.jpg

"Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep, umarım başarmışımdır. Herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu.. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere, huzurlu, mutlu; olması gerektiği gibi günlerde."

yy-002.jpg

MÜJDE UZMAN KİMDİR

İstanbul'da 26 Eylül 1984 tarihinde doğan Müjde Uzman, kariyerine pazarlama müdürü, müzik yazarlığı, modellik ve oyunculuk gibi farklı alanlara adım attı. İlk kez 2008'de "Paramparça Aşklar" dizisi Nil karakteriyle ekranlara çıktı ve ardından 2010'da "Kapalı Çarşı" ve "Aşk Bir Hayal" gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

yyo.jpg

2014'te "Küçük Aptalın Büyük Dünyası" ılımlın uyarlanarak senaryosu yazılan "Hadi İnşallah" adlı filmler, Murat Boz ve Büşra Pekin gibi isimlerle birlikte rol aldı. Aynı yıl içerisinde, Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır gibi ünlü isimlerle birlikte "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi içinde "Nazlı" karakterini canlandırdı.