Kocası 26 kendisi 63 yaşında. Bebeklerinin cinsiyet partisi sosyal medyanın diline düştü

Kocası 26 kendisi 63 yaşında. Bebeklerinin cinsiyet partisi sosyal medyanın diline düştü

63 yaşındaki Cheryl McGregor ve 26 yaşındaki eşi Quran McCain, TikTok paylaşımlarıyla kısa sürede popüler oldu. Çift, aşklarını ve mutlu evliliklerini her fırsatta haykırırken, bu kez bebeklerinin cinsiyet partisi için kamera karşısına geçti.

Aralarında 37 yıllık yaş farkı bulunan 63 yaşındaki Cheryl McGregor ve eşi 26 yaşındaki Quran McCain çifti, bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için parti düzenledi. Sosyal medyada fenomen haline gelen çift, son paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

4536.webp

2021 yılının Eylül ayında evlenen 63 yaşındaki Cheryl McGregor ve 26 yaşındaki eşi Quran, TikTok'ta 5 milyon takipçiye ulaştı. Düğünden bu yana, Cheryl’in otuzlu ve kırklı yaşlarda yedi çocuğu olmasına rağmen, çift kendi ailelerini kurma isteklerini sıkça dile getirdi. Geçtiğimiz Mayıs ayında, taşıyıcı anne aracılığıyla bebek sahibi olacaklarını duyurdular.

oj.webp

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Cheryl McGregor ve eşi Quran, bebeklerinin cinsiyetini açıklamak için sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Ancak, gönderi kullanıcılar tarafından pek beğenilmedi. Pembe bir duman bulutuyla kız bebek beklediklerini duyurduklarında, ikili büyük bir coşkuyla birbirlerine sarıldı. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

opko.webp

Bir kullanıcı, "Umarım bu bir şakadır" diye yorum yaparken, bir başkası ise, "Bu bebeğin hiç şansı yok" ifadesini kullandı.

yugbhoj.webp