Koğuş arkadaşı Nihal Candan çıkar çıkmaz itiraf etti! Seçil Erzan cezaevinde neyi reddetti

Koğuş arkadaşı Nihal Candan çıkar çıkmaz itiraf etti! Seçil Erzan cezaevinde neyi reddetti

Suç çetesine üye olmakla suçlanan ve cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan’ın koğuş arkadaşı Seçil Erzan’a ilişkin itirafı dikkat çekti.

Katıldıkları moda yarışmasında fenomen hale gelen kız kardeşler Nihal ve Bahar Candan dolandırıcılık yapan suç örgütüne üye oldukları iddiasıyla cezaevine gönderildi. Kardeşlerden Nihal Candan bu süre zarfında yeme alışkanlığını bırakarak 37 kiloya düştü. Cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanan Candan, tahliye edildi.

Nihal Candan'dan 'kuaför' savunması, Seçil Erzan itirafı - Dünya Gazetesi

Spor camiasından ünlü isimleri yüksek fonlu faiz vadiyle dolandıran bankacı Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan Candan, cezaevinde yaşadıklarını tek tek anlattı.

nihal 3

“SEÇİL HANIMIN DOSYASI BAŞINDAN AŞKIN”

Posta'dan Alev Gürsoy'un haberine göre Candan, Seçil Erzan’a ilişkin şunları söyledi:

Üçümüz de psikolojik olarak kendimizle savaş modundaydık. Seçil hanımın dosyası başından aşkın. Ona sabır diliyorum. İyi biri, bize kötülüğü dokunmadı. Onun dikkatsizliği yüzünden elim yandı. Ama kızamadım, ceza çekerken neden kızsın ki insan?

SEÇİL HABER İZLEMEYİ REDDETTİ

Candan, Erzan’ın cezaevinde haber izlemeyi reddettiğini kendilerinde buna saygı duyup haber izlemediklerini belirtti.

Spor dünyasını dolandıran Seçil Erzan, KOÜ mezunu çıktı - Çağdaş Kocaeli Gazetesi

Sosyal medyayı bıraktığını ifade eden Candan tedavisine evinde mamayla beslenerek devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında 'suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlamalarıyla geçen pazartesi günü gözaltına alındı.

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın babasından ilginç hamle

Nihal Candan ile kardeşi Bahar Candan dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklandı. Nihal Candan, eski sevgilisi Onur Apaydın'ın asıl kimliğini öğrendiğini ve Apaydın'ı Kaan Hamzaoğlu olarak tanıdığını ifade etti.

Bahar Candan sorgusunda sosyal medya hesabından paylaştığı "Bir sabah hesabıma 12 milyon aktarıldı" mesajının espri olduğunu savundu.

Candan kardeşler tutuklandı | İfadeleri ortaya çıktı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

İlgili Haberler