Komadan uyanan genç kız öbür dünyadan haber verdi. Cenneti gördüm dedi her şeyi anlattı

Komadan uyanan genç kız öbür dünyadan haber verdi. Cenneti gördüm dedi her şeyi anlattı

Guatemala'da, boğularak hastaneye kaldırılan genç kadın, yaşadığı kısa süreli ölüm deneyimini anlatarak cenneti ve Tanrı'yı gördüğünü iddia etti.

Guatemala'da Mariandree Cárdenas adlı genç kadın, boğulma sonucu hastaneye kaldırıldı. Komaya giren ve kısa süreli olarak ölüm deneyimi yaşayan Cárdenas, bu süreçte cenneti ve Tanrı'yı gördüğünü iddia etti.

Sosyal medya platformu TikTok üzerinden deneyimlerini detaylı bir şekilde paylaşan 24 yaşındaki kadın, cennetin zihinlerle iletişim kuran "ışık varlıklarıyla" dolu olduğunu belirtti. Cárdenas, çocukken şiddetli astım teşhisi konduğunu ve entübe edildiğini de açıkladı.

c6550aaf4c10ebf820f1a3db297328ba.jpg

Guatemala'da Mariandree Cárdenas, hastane yatağında bilinçsiz bir şekilde yatarken, yaşadığı ölüm deneyimini detaylı bir şekilde anlattı. Cárdenas, son duyduğu şeyin bir hemşirenin veya doktorun "bizi terk etti" sözleri olduğunu belirtti. Ardından aniden dünyadan farklı bir yerde bulduğunu ve etrafının ışıkla dolu, ancak güneşsiz, aysız, yıldızsız bir yer olduğunu ifade etti. Uzun bir masada hiç görmediği yiyeceklerle dolu olduğunu ve ışıktan varlıkların bulunduğunu söyledi. Bu varlıkların zihinleriyle iletişim kurduğunu ve geçmiş hayatını, ailesini ve Dünya'yı hatırlamadığını açıkladı.

s-lgfd-cover.webp

Cárdenas, karşısında Tanrı olduğunu ve onun en büyük ışık olduğunu hissettiğini, yüzünü göremediğini ancak gülümsediğini bildiğini söyledi. Doktorlar, Cárdenas'ın ölümden dönme deneyiminin astımıyla bağlantılı olduğunu belirtirken, genç kadın bunun Tanrı'nın kendisi için bir seçim olduğunu ve ölümden sonrasını göstermek için seçildiğini düşündüğünü ifade etti. Tanrı'nın ona geri dönmesi gerektiğini söylediğini ve bu deneyimin saatlerce sürdüğünü hissettirdiğini dile getirdi. Cárdenas, 3 gün boyunca komada kaldığını belirtti ve bu deneyimin ölümün gizemini çözmek için kendisinin seçildiğini iddia etti.