Komşusu tarafından taciz edildi, karakola koştu! Polisin yanıtı karşısında şoke oldu

Komşusu tarafından taciz edildi, karakola koştu! Polisin yanıtı karşısında şoke oldu

Kısmetse Olur programıyla tanınan Cansel Ayanoğlu, komşusu tarafından taciz edildiğini açıkladığı bir video yayımladı. Taciz edilmesi üzerine karakola koşan fenomen, karakolda aldığı yanıt karşısında isyan etti.

Komşusu tarafından taciz edildi, karakola koştu

Fatih'te iki kadının vahşice katledilmesi ülke gündemindeki yerini korurken kadınlara yönelik şiddet, taciz ve her türlü saldırı yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak video çekerek sesini duyurmaya çalışan isimlerden biri ünlü fenomen Cansel Ayanoğlu oldu. Komşusunun kapısına dayandığını vurguladığı bir video yayımlayan Ayaloğlu, adaletsizlik karşısında adalet isyan etti.

POLİSİN VERDİĞİ YANITI DUYUNCA ŞOKE OLDU

Cansel Ayanoğlu, sosyal medya hesabından kendisini rahatsız eden komşusu hakkında uzaklaştırma kararı almak amacıyla karakola başvurdu. Ancak, karakolda yetkililerden “Uzaklaştırma talep edebilmeniz için bu olayı birkaç kez daha yaşamanız lazım” yanıtını alan Cansel Ayanoğlu adeta çılgına dönerek öfkesini sosyal medyada anlattı.

Cansel Ayanoğlu "Sabah yedide uyuyordum kapı çaldı, adamın teki yan komşu, ne var dedim. Kızım var içeri gir dedi. Amaç ne kaldım" dedi.

"ADALETİN SAÇMALIĞINA BAKAR MISINIZ?"

Cansel Ayanoğlu "Ülkedeki adaletin saçmalığına bakar mısınız? Adam sabahın köründe ünlü olduğum için kapıma geliyor, rahatsız ediliyorum taciz ediliyorum. Uzaklaştırma istiyorum bana diyorlar ki uzaklaştırma için tekrar tekrar yaşanması lazım... Son mu olması gerekiyor illa?" diyerek isyan etti.