Koyunları otlatırken göz göze geldi. Korkudan nefes bile alamadı

Koyunları otlatırken göz göze geldi. Korkudan nefes bile alamadı

Muş'ta bir çoban, koyunlarını otlatırken karşılaştığı kurt ile göz göze geldi. O anları cep telefonu ile kaydeden çoban, kurdun hızla ormanda kaybolduğunu belirtti.

Karabey köyü Kamiş mezrası kırsalında küçükbaş hayvanlarını otlatan Abuzer Güngör, koyunlarını otlatırken beklenmedik bir durumla karşılaştı.

Dağda sürüsünü güderken bir kurtla karşılaşan Güngör, kısa bir şok yaşadıktan sonra o anları cep telefonuyla kaydetti. Güngör, kurdun saniyeler içinde ormanda kaybolduğunu ve hayvanlarına zarar vermediğini söyledi.

aw236619-04.jpg

Tehlikeli bölgelerde hayvanlarını otlatmak zorunda kaldığını belirten Güngör, "Her gün hayvanlarımı otlatmak için bu dağlara çıkarıyorum. Bugün yine hayvanlarımı otlatırken bir kurt ile karşılaştım ve panikledim, hayvanlarıma zarar verir diye. Daha sonra sakinleşip bu karşılamayı cep telefonu ile kaydettim. Bana bakan kurt koşarak saniyeler içinde ormanda kayboldu. Kurt herhangi bir hayvanıma zarar vermedi. Muhtemelen yavrularını beslemeye çalışan dişi bir kurttu. Bölgemizde kurt sayısı oldukça fazla" dedi.

aw236619-01.jpg