Kripto para piyasasında deprem. Dengeler altüst olacak

Kripto para piyasasında deprem. Dengeler altüst olacak

Popüler bir kripto para analisti, kripto para piyasalarına ilişkin değerlendirmemelerde bulunurken 'Kripto paralar yükselir mi?' sorusunu yanıtladı. Detaylar haberde...

Popüler bir kripto para analisti, son değerlendirmesinde piyasanın önündeki olası düşüşleri vurgulayarak dikkat çekti. Analistlerin büyük hareketlerden önceki tahminlerini incelemenin, kısa vadeli stratejilerin başarı potansiyelini izlemek için önemli olduğunu belirtti.

Şu anda BTC'nin 56.300 dolardan işlem gördüğü ve altcoinlerin %5'in üzerinde kayıplar yaşadığı bir ortamda, Jason Pizzino geçtiğimiz 35 saat içinde yaptığı değerlendirmede, kripto paraların daha büyük bir düşüş yaşayabileceği uyarısında bulundu. BTC için belirlediği 44.000 dolarlık hedefin önemine işaret ederek, piyasanın bu seviyelere doğru bir düzeltme yapabileceğini öngördü.

Ancak analist, bu süreçte piyasanın sıfırlanabileceğini ya da hızlı bir şekilde toparlanabileceğini ve yıl sonuna kadar fiyatların yeniden yükselebileceğini, bununla birlikte yaklaşık %40'lık bir düzeltme yaşanabileceğini ifade etti.

u76o7sy2x0qwrio6q9nkyw.webp

KRİPTO PARALAR YÜKSELİR Mİ?

Kripto para analistinin değerlendirmesine göre, önümüzdeki altı ay içinde büyük bir piyasa kırılması yaşanabilir. Bu durum, ABD'deki satışlar ve piyasaya giren yeni büyük arz miktarıyla zaten beklenen bir gelişme.

Analist, piyasada korku yaratan unsurların ortadan kalkmasıyla birlikte, Trump'ın yeniden seçilme ihtimalinin kripto paralarda daha fazla yükselişi tetikleyebileceğini ve ETF'lerde artan taleple ETH ETF'lerinin öne çıkabileceği günlerin yaşanabileceğini belirtti.

kripto-para-bitcoin-trt-haber-1566015.jpg

Analist, şu anda geçirdiğimiz yedi aylık konsolidasyon döneminden sonra yukarı doğru bir hareket yaşandığını ve şu anda dördüncü aya girdiğimiz bir konsolidasyon sürecinin olduğunu ifade etti. Yıl sonuna doğru büyük bir kırılma olasılığına işaret eden analist, geçmiş verilere bakarak stratejisini şekillendiriyor ve ileriye dönük olarak uyguladı.

Analistin referans olarak gösterdiği 2016 yılı ve tarihsel modeller, şu anda BTC'nin yaklaşık olarak 56.000 dolar civarında işlem gördüğü bir ortamda, gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmede yol gösterici olabilir.

1408604.webp

Not: Haberde yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

dususu-bilen-kripto-analist.png

kripto-analist-2024-tahmin.png