Kütahya'da eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti

Kütahya'da eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti

Kütahya'da Ünal Koçer, tartıştığı eşi Sevgi Koçer'i pompalı tüfekle öldürdü. Bu sırada olaya tanık olan Mert Furkan Şenol, annesinin ölümü üzerine üvey babasını tabancayla vurarak öldürdü. Şenol, polis tarafından gözaltına alındı.

Kütahya'nın Meydan Mahallesi'nde yaşanan olayda Ünal Koçer (53) ile eşi Sevgi Koçer (48) arasında bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Ünal Koçer, eşi Sevgi Koçer'e pompalı tüfekle ateş etti. Sevgi Koçer ağır şekilde yaralanırken, bu sırada evde bulunan Mert Furkan Şenol (19), annesinin ölümüne tanık oldu. Şenol, üvey babası Ünal Koçer'e karşı tabancayla ateş ederek karşılık verdi ve Ünal Koçer olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Sevgi Koçer ve Ünal Koçer'in hayatlarını kaybettiği belirlendi. Katil zanlısı Mert Furkan Şenol ise polis ekiplerince evin önünde gözaltına alındı ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.