Lüks otelde kabus tatilciler ölümden döndü. Bomba gibi patladı

Lüks otelde kabus tatilciler ölümden döndü. Bomba gibi patladı

Antalya'da lüks bir otelde tatil yapmak isteyen ailenin keyfi, hastanede son buldu. 15 Temmuz'da otele giriş yapan aile, ertesi gün şiddetli bir olayla karşılaştı ve 16 Temmuz'da hastanede gözlerini açtı.

Antalya'nın Alanya ilçesindeki lüks otelde tatil yapan bir aile, duşakabin camının ani bir şekilde patlaması sonucunda hastanelik oldu. Çocuğunu banyoya götüren anne Y.A., camın patlamasıyla büyük bir tehlike atlattı.

9i.jpg

Ambulansla hastaneye kaldırılan Y.A., yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "15 Temmuz'da otele giriş yaptık, 16 Temmuz'da ambulansla hastaneye geldik. Bir haftalık tatilimizin ikinci günü bu olayla karşılaştık. Otel, 9.8’lik bir puanla bölgenin en iyi otellerinden biri olarak tanıtılıyordu."

640xauto-004.webp

Y.A., olay anında yaşadıklarını şöyle ifade etti: "Can pazarını yaşadık. Her yer kan içinde kaldı, cam kırıklarıyla doldu. Eşimin ayakları kesildi ve havludan kan akıyordu."

Y.A., baş parmağında hissizlik olduğunu ve toplamda 15 dikiş attırdığını belirterek, otel yönetiminden şikayetçi olduğunu söyledi.

kii.jpg