Mahkemeler, ev sahibi- kiracı davalarıyla dolup taşıyor! Ünlüler de ev sahipleriyle davalık oldu

Mahkemeler, ev sahibi- kiracı davalarıyla dolup taşıyor! Ünlüler de ev sahipleriyle davalık oldu

Yüksek ev kiraları, yapılan fahiş zamlar derken ev sahipleri ile kiracılar son günlerde sürekli karşı karşıya gelmeye başladı. Birçok ünlü isim de ev sahibiyle davalık oldu.

Evini daha yüksek fiyatla kiraya vermek isteyen ev sahipleri kiracılarını evden çıkarmak için her türlü yolu deniyor. Bu ev sahibi kiracı sorununa ünlü isimlerde katıldı. İşte ev sahibiyle davalık olan ünlüler…

10 Haber yazarı Müge Dağıstanlı'nın aktardığı habere göre, ev sahibi - kiracı davaları, ünlülerin de gündeminden düşmüyor.

5 BİN LİRALIK HASAR BIRAKTI

Naz Elmas’a, Erenköy’deki ev sahibi “Çık” dedi. Davanın seyrinden çok, oyuncunun bu süreçte yaptığı konuşuldu. İddiaya göre; evden çıkarken 5 bin liralık hasar meydana getirdi.

ESKİ EŞİNİN KİRASINI ÖDEMEDİ

Kutsi, Maltepe’de oturan eski eşinin 10 bin TL’lik kirasını ödemediği için ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ev sahibinin avukatı "Kirayı ödememeyi alışkanlık haline getirdi" dedi.

'10 BİN 500 LİRA KİRA AZ'

Tamer Karadağlı’na, ev sahibi aylık 10 bin 500 liralık kiranın az olduğunu, rayicin ise 55 bin lira olması gerektiğini iletti. Taraflar davalık oldu. Karadağlı evi boşaltmaya karar verdi.

KAAN URGANCIOĞLU'NUN SAVUNMASI ŞOKE ETTİ

Kaan Urgancıoğlu, evlendikten sonra Cihangir’de kirada oturduğu bekar evini kapatmadı. İddiaya göre; evini, ev sahibinden habersiz başka bir arkadaşına daha yüksek bir fiyattan kiraya verdi. Dizide bir savcıyı oynayan Urgancıoğlu, dava açan ev sahibine karşı kendisini şöyle savundu: "Kirasını düzenli olarak ödediğim sürece evimi istediğim gibi kullanırım."

Beşiktaş’ta oturan Burcu Güneş’e, ev sahibi "Oğlumu evlendireceğim, çıkın" dedi. Güneş, sözleşmesinin bitimine sekiz ay kala evi boşalttı. Ev sahibi bu kez Güneş’e "Kontrat süresinden önce çıktı. Evdeki yıpranmayı da karşılamadı" diye dava açtı. Güneş 'kötü niyetli' dediği ev sahibinden şikayetçi oldu.

1.5 YILDIR KİRA ÖDEMEDİĞİ GEREKÇESİYLE DAVALIK OLDU

Defne Samyeli, Kemerburgaz’daki villasının kirasını 1.5 yıldır ödemediği gerekçesiyle davalık oldu. Ev sahibi basına açıklama yapınca kızdı. "Kiranın döviz mi, lira mı olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili aramızda ihtilaf var" dedi. Davalar açıldı. Sonunda Samyeli villadan çıktı.

ÖZCAN DENİZ SİLAHLA TEHDİT EDİLDİ

Sarıyer’de bir villada oturan Özcan Deniz, ev sahibiyle davalık oldu. İddiaya göre; ev sahibi, şarkıcının bahçesinde rögar çukuru açmak istedi. "Aracınızı bahçeden çekin" dedi. Deniz "İzin almanız gerekirdi" deyince kavga çıktı. Ev sahibinin Özcan Deniz’i silahla tehdit ettiği söylendi.

ICARDI'NIN KİRASI 30 BİN EURO

Şu an en yüksek kirayı veren ünlü Galatasaray’ın yıldız oyuncusu İcardi. Ailesiyle Bebek’te bahçeli-havuzlu bir villada oturan İcardi’nin, 30 bin euro aylık kirasını kulübü ödüyor.

ekran-resmi-2023-09-10-09-1jug.webp

ekran-resmi-2023-09-10-09-3rfz.webp

ekran-resmi-2023-09-10-09-fwgs.webp

ekran-resmi-2023-09-10-09-n4ni.webp

ekran-resmi-2023-09-10-09-qbcv.webp

ekran-resmi-2023-09-10-09-ufqb.webp

ekran-resmi-2023-09-10-10-mbyc.webp

ekran-resmi-2023-09-10-10-v8tc.webp

İlgili Haberler